Over de schrijver

Gerelateerde berichten

15 Comments

 1. 1

  Peter

  En hoppa daar gaan we weer. Denk je dat er binnenkort de boel vooruitgaat, krijg je dit weer.
  We zijn er dus nog lang niet.

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Ik had niet anders verwacht dan dat UVS niet zonder slag of stoot akkoord zal gaan. Naïef van Reiziger om dat te denken maar proberen kan altijd natuurlijk. Ado heeft het niet netjes gespeeld met de overname kandidaat welke uvs voor ogen had, maandenlang geen communicatie, verwachten ze dan nu dat uvs zegt, 1 euro is goed……

 3. 3

  heeljereetvol

  Wel typerend om UVS aan te wijzen vaak als schuldige wel dat die nooit baas zijn geweest in eigen huis.

  Jol haalt 67 spelers binnen die geen bal recht vooruit kunnen schoppen maakt hierdoor z’n vriendjes makelaars rijk en dan het gek vinden dat UVS niet meer wil investeren gezien ze eigenlijk geen zeggenschap hebben.

  Ik zou als nieuwe investeerder echt niemand meer bij de club toe laten die er de laatste 10 jaar hebben rond gelopen in hoge functies etc.etc. en ze allemaal een SV geven voor het leven.

 4. 4

  Hein

  Het enige dat voor uvs telt is het gezichtsverlies, dat weegt zeer zwaar in China, liever gaan ze failliet dan een afgang van 1 euro te accepteren. Als je op de manier met ze omgaat zoals afgelopen jaren dan hoef je nu geen medewerking te verwachten. Ze zien dat de gemeente inspringt, er wordt gemeld dat er weer voldoende liquide middelen zijn en er is een rijke amerikaan, dan gaan zij natuurlijk voor een zo hoog mogelijk overname/afkoop bedrag.

 5. 5

  Mw

  Zetten die Chinezen die ene Euro ook nog op het spel! Kansloze missie ze hebben ook niet aan de laatste uitspraak van de rechtbank voldaan. Dit zijn de laatste stuiptrekkingen uit China. Snel afsluiten en over tot de orde van de dag met de nieuwe investeerder. Geeft veel meer vertrouwen en zijn terzake kundig.

 6. 6

  Ton hoogduin

  Het had misschien handiger geweest om met de Chinezen te onderhandelen,hoe je het ook went of keert,zij zijn nog steeds de eigenaar,en als je dan achter hun rug om onderhandelt dan krijg je dit gezeik.

 7. 7

  Marcoke

  Lekker puh voor die onbetrouwbare chinesen! Na alle ellende, bestuurlijke chaos en gebroken beloftes kunnen ze van mij de T krijgen!

  ZIJ zijn hoofdelijk schuldig omdat zij hun EIGEN club hebben laten stikken en de verkeerde mensen hebben neergezet!!

 8. 8

  heeljereetvol

  @Marocke begrijp je nu nog steeds niet hoe de vork in de steel heeft gezeten?

  Ze hadden niks te vertellen door de constructie, daardoor hadden de HCF,Jol etc.etc. voor het zeggen die mensen hebben jou laten stikken dat zijn gewoon oplichters dus je mede hagenezen hebben je laten stikken, het is allemaal niet zo moeilijk toch om te begrijpen.

  We hebben al meer dan 20 jaar verkeerde mensen bij onze club lopen die allemaal lopen te graaien en stoer lopen te doen met gratis vreten en zuipen etc.etc.

  1. 8.1

   Marcoke

   Natuurlijk weet ik dat, en dat is ondermeer de reden dat ik zeg nooit meer Jol een functie geven. Die man heeft zoveel fout gedaan en dan zeggen dat je taak erop zit….

   Wat die chinesen betreft, jij snapt toch ook wel dat het bijzonder knullig is dat er zo’n situatie is ontstaan onder jou management? Jij bent toch als eigenaar de vent in de tent? Jij bepaalt toch wat er gebeurd en jij bent toch eindverantwoordelijk? Is niet zo lastig om te begrijpen toch? En financiele beloftes niet nakomen van je EIGEN club? Kom op zeg

  2. 8.2

   T.K.

   Heeljereetvol maat je hoofd leeg… de ellende is ver vol Jols periode al begonnen bij v. As en Manders. Die hebben sloten geld uitgegeven wat niet van hun was. Jol heeft niets anders gedaan dan de club gesaneerd i.o.v. de eigenaren. Nu wordt er 1 miljoen salaris betaald ipv 6. Anders waren we al kapot. Overigens degradeerden we ook met al die gasten die wel 6 miljoen pj kostte. Nogmaal daar moet je voor bij Manders en van As zijn. Getuige ook hoe ze het nu bij NAC doen. Dikke salarissen, 0 kwaliteit. Oh wacht, daar zijn ze ook al uitgetiefd alleen lopen daar die dikbetaalde knuppels nog.

 9. 9

  mars

  chinezen zijn gokkers dus die gaan door tot het einde en niet voor die ene euro dan maar niks denken ze maar die geven het nog niet op

 10. 10

  Edjuhh

  Als alles eindelijk geregeld is dan Hofstede als TD Lijkt mij een topper op dat gebied Wat hij voor elkaar heeft gekregen bij de graafschap
  Ook als speler heeft hij ons meer dan eens gered

  1. 10.1
  2. 10.2

   Peter

   Is al eerder bij ons technisch hoofd geweest. Laat maar komen. Kent het Nederlands voetbal èn Den Haag goed.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl