Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Gaat goed, spelers die tegen elkaar schreeuwen. Wederom een teken dat de spelersgroep niet meer in de werkwijze van deze trainer gelooft. Wanneer grijpt het bestuur in?

 2. 2

  Ton

  Wel weer lekker gewonnen!

 3. 3

  Peter

  Gaat niet best zo. Ze zijn de flow kwijt en de trainert experimenteert met opstellingen. Had allang een systeem moeten zijn dat werkt en niet aan het eind van het seizoen nog zoeken naar een systeem.

 4. 4

  Bas1968

  Weg met die balkan zoutzak

 5. 5

  heeljereetvol

  Hij kan wel 5/3/2 spelen alleen als het hele team met z´n allen niet goed verdedigd dan heb je er weinig aan en bepaalde verdedigers en middenvelders zijn er ook gewoon slecht in.
  We hebben veel scorend vermogen in de selectie zet gewoon doelpunten op het veld en ga gewoon aanvallen dan maar wedstrijden met handbal uitslagen dan maken we meer kans dan op deze manier.
  Het enige wat hij goed moet regelen is de rest verdediging bij corners en aanvallen beter wordt dat scheelt al een hoop in een 4-3-3 systeem dus niet bij iedere aanval met z´n 10en voor de bal, maar dat krijgt die knakker zelfs niet voor elkaar.

 6. 6

  mars

  dat 5-3-2 dat gaat het nooit worden kap er mee het gaat je je kop kosten en de spelers zelf vinden het ook niks zie je dat niet drollen trainer ga gewoon normaal voetballen zo als in de eerste helft toen won je wedstrijden nu verlies je alleen maar en dan kan je bijdehand zijn met ik bepaal wat er gebeurt maar je ziet het het loopt niet zo

 7. 7

  Mw

  Onder 21 maar opgeven voor de nacompetitie.
  Ze zijn bijna kampioen VerkeerdeHenk/Heeljereetvol.
  Genoeg talenten om een leuk elftal volgend seizoen te maken! En niet via de achteruitgang concurrerende clubs te verrijken.

 8. 8

  Verkeerde Henk

  #MW…. Het is te makkelijk om dat te zeggen. Kijk bv naar Struick die in Indonesië een cultheld is. Het niveau van Indonesië is echter nog minder dan de kkd, dus ik ben er niet zo zeker van dat hij in het eerste een aanwinst zal kunnen zijn. Maar ben het wel met je eens dat hij allicht wel een kans moet gaan krijgen.

 9. 9

  Bas1968

  1 ding mannen. We kunnen lullen wat we willen maar met deze mismatch door mathijsen met veel te hoge salarissen gecombineerd met een onkunige trainer en dat op Groningen na de duurste huishouding moeten ze zich kapot schamen. Wat ik in het begin van de competitie al zei brabanders passen niet in onze stijl ellebogen werk. Amen

  1. 9.1

   Ton

   Goed verhaal maar niet heus kneus!

 10. 10

  Ton

  De eredivisie lonkt!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl