Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Ton

  Die Seedorf is echt brandhout!

 2. 2

  Rob

  De strafschop was onterecht maar het verliezen zeker wel. Koopmans de grote uitblinker? Laat me niet lachen, doordat hij zo slecht is komen er steeds kansen voor de tegenstander. Heeft af en toe een redding maar zit er meer naast dan dat hij een bal stopt. Ja, als ze tegen hem aanschieten.

 3. 3

  Rob

  Er wordt vaak de lange bal gespeeld ( waar vorige seizoenen ook al veel kritiek op was van de analisten dat ze dat helemaal niet kunnen) waarbij Koopmans 9 van de 10 ballen naar de tegenstander schiet. Gevolg is steeds dat de druk er bij de Haagse verdediging op blijft staan.

 4. 4

  De Geep

  @Rob dan moeten ze de 2e bal winnen voorin en op het middenveld alleen op Thomas en Glas na kan niemand daar fatsoenlijk verdedigen en daarom walst men over de voorhoede en middenveld heen tegen onze niet al te beste verdedigers.
  We hebben team met wat ruimte kan het leuk aanvallend voetbal spelen zonder bal is het veels te licht, je ziet wel dat je een Kemper en Amfoa missen.

 5. 5

  Macoke

  Terechte nederlaag, we zijn geen schim meer van de periodekampioen. Ja er zijn blessures maar jongens als Seedorf zijn ZO slecht, niet normaal man.

  Hoog tijd dat Janmaat, Kishna en eventueel Elia weer kunnen spelen in de basis.

 6. 6

  lodewijck van avezaath

  waarom staat die mongool nog steeds in het doel.

 7. 7

  Rob

  @De Geep, daarom moeten we dus de lange van niet spelen. Verheyt is idd de speler die een bal kan aannemen maar je ziet toch meestal dag hij de bal doorkopt. En daar staat dan niemand. Je zal toch echt, en dat deze ze de 1ste periode wel, van achteruit moeten opbouwen.

 8. 8

  Rob

  31 oktober 2021 at 13:04
  Nu leesbaar 😀
  @De Geep, daarom moeten we dus de lange bal niet spelen. Verheyt is idd de speler die een bal kan aannemen maar je ziet toch meestal dat hij de bal doorkopt. En daar staat dan niemand. Je zal , en dat deden ze de 1ste periode wel, van achteruit moeten opbouwen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl