Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Die verschrikkelijke angsthaas, genaamd Brood…… We spelen 9 wedstrijden lang leuk voetbal door grotendeels met 3 man achterop te spelen en lekker met de punt naar voren hetgeen ons geen windeieren opleverde. We krijgen te maken met enige pech als gevolg van blessures en wat doet deze angsthaas, 5 man achterop zetten. Resultaat achteruit lopen, onzeker spel en verliespartijen. Deze man was vorig seizoen al een ramp en nu bewijst hij maar weer eens dat hij geen ruggegraad heeft.

 2. 2

  De Geep

  @Henk Brood is tactisch gezien een eencellige helemaal eens maar ff los daarvan. Wij hebben zoveel spelers die alleen willen voetballen met de bal en verdedigend binnen hun positie echt kansloos zijn.
  Seedorf hoort op dit niveau niet thuis, maar neem een Steijn middenvelder die doet niets maar echt helemaal niets verdedigend het beweegt alleen komt nooit in duel.
  Catic, Besuijen, Bourard verdedigend doen ze niets, onze spits doet het centraal achterin nog beter achterin dan de familie Mulder bij elkaar. Nu willen ze Elia contracteren weer een aanvaller die ook niet mee verdedigd.
  Die Mattys wordt achterin echt helemaal temmes van dit zooitje spelers die het alleen het leuk vinden om te voetballen aan de bal.

 3. 3

  Peter

  Dit zijn spelers die je zonder opdracht het veld in moet sturen..hahaha. Leuke pleintjesvoetballers.

 4. 4

  Ton

  Het zijn net dartelende lammetjes in het veld! ??????

  1. 4.1

   Hans

   slacht schaapjes!

 5. 5

  Rob

  Dat we steeds verliezen komt door de niet tactische opstelling van Brood. Ook de wedstrijden die we bij de 1 ste periode verloren kwam door zijn aanpassingen.
  Was slordig maar vond de gebroeders Mulder helemaal niet zo slecht spelen. Seedorf heeft al eerder laten zien dat hij niet kan verdedigen al hoewel ik hem de 2 de helft wel beter vond en veel duels won. Ben het trouwens helemaal niet eens met de Geep dat Besuijen niet mee verdedigd.
  Door Besuijen en Verheyt eruit te halen heeft hij het elftal verzwakt.
  De enige die hij had moeten wisselen waren Seedorf en Steijn

 6. 6

  De Geep

  @Rob hij loopt wel mee net als Steijen alleen staat op 3 meter en doet gewoon niks hij gaat zelfs niet in een passlijn staan en dat zegt echt genoeg Catic precies hetzelfde.

 7. 7

  peter vakkie g

  het spel is weer net zo erg als voordat wij degradeerden naar de kkd. fantasieloos,
  gebrek aan mentaliteit,creatieviteit eigenlijk gebrek aan alles
  Zoals het elftal nu speelt heb niets maar dan ook helemaal niets te zoeken in de Eredivisie.
  het is te hopen dat er snel een nieuwe eigenaar komt met heeeeeeeel veel geld om een
  eredivisiewaardig elftal op stellen met een goeie trainer !!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl