Over de schrijver

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Ik weet even niet wat ik hierop moet zeggen en wat ik ervan moet vinden. Ik hoop op het beste.

  1. 1.1

   Mw

   Moet je maar niet zeuren om ervaring. Wat heb je hieraan. We moeten de toekomst in met een mix van jeugd en ervaring. We hebben genoeg jonge spelers om in het elftal te passen. Wat heb je eraan als je promoveert en volgend seizoen om de onderste drie plaatsen speelt! Na dit seizoen nemen we afscheid van de helft van de selectie.
   Voor er weer een ingespeeld team staat is het nieuwe seizoen, naar ik verwacht eredivisie, weer teneinde en ik vrees dan weer de KKD. Dit scenario is gelet op ons verleden meer dan realistisch.
   Kan het gemor weer opnieuw beginnen.

 2. 2

  Hans

  Dit is wel erg negatief MW, zou Ton schrijven, maar ik ben het met je eens. Promoveren en gelijk weer een degradatie, dat zou toch niet best zijn.

  Maar laat ze eerst maar proberen te promoveren, want dat is ook niet zo gemakkelijk zoals velen denken. Er worden zeker nog punten verloren.

  1. 2.1

   Ton

   Hans ik ben het helemaal eens met MW!
   In je elftal niet meer dan 4 oude spelers en daarom heen heel jeugd lees stappenmakers!

 3. 3

  Peter

  Waarom Timothy terughalen? 36 jaar en speelde bijna niet meer. Dit gaat inderdaad ten koste van eigen jonge spelers. Ervaren wat oudere spelers hebben we nu genoeg. Nu jongere goede spelers invoegen en een eredivisiewaardig team in elkaar steken.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl