Over de schrijver

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  Ton

  Van mij dit seizoen geen reacties meer op deze site!
  Ben voor dit seizoen helemaal klaar met deze groen/gele club!
  Volgend seizoen weer nieuwe kansen met nieuwe spelers, andere staf en wellicht bestuur!
  Adios fijne vakantie voor iedereen en wellicht tot volgend seizoen met mijn welgemeende reacties!

  1. 1.1

   Hans

   Ton zoek een kwaliteit glazenbol, de laatste heb je geloof ik gevonden bij het grof vuil.

 2. 2

  Peter

  In voor-en tegenspoed ben ik supporter van mijn club.
  De club is er nog niet aan toe om te promoveren. Eerst weer opbouwen.
  Come on The Hague.

  1. 2.1

   Hans

   Daar zijn ze al meer dan 20 jaar mee bezig! Resultaat? Nee helaas dus voort ploeteren volgens het AD. Gaat het ooit lukken? Ik hoop het, maar het duurt wel erg en erg lang. Het entertainment is bij ADO weinig tot niets, te zien aan de bezoekers. Die komen alleen als er gewonnen wordt en meedoen met de rest. 13de plaats is voor een ploeg als ADO normaal met dit ploeter voetbal. Betaald voetbal noemen ze dat, hoe komen ze er op. Er zal flink wat geld bij moeten komen, door de sponsor, maar ik heb nu al het idee dat het een situatie aan het worden is als met Wang. Trainer wordt buitenspel gehouden te zien in interviews, en waar rook is, is vuur.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl