Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  Mw

  Hoe mooi kan het worden met duidelijkheid voor de komende jaren. Dick is in staat om de lijnen uit te zetten en zijn netwerk beschikbaar te stellen voor zijn visie. Laten wij als club dit omarmen. Deze kans krijgen wij niet meer. Ik denk dat de eigenaar dit ook beseft. Aan weer een failliete boedel heeft niemand iets. En de supporters hebben ook iets om voor naar het stadion te komen.

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Technisch adviseur, niet technisch directeur. Is 1 man niet genoeg? Dat is bij voorbaat gedoemd te mislukken want die 2 personen moeten dan wel kunnen samenwerken en Advocaat is zo gemazeld in het voetbal dat hij zich geen zaken laat aanmeten door iemand met minder ervaring als hij. Maak Advocaat gewoon technisch directeur. Is dat probleem opgelost.

 3. 3

  Sassenheim

  Als voorzitter secretaris penningmeester , voorzitter van de jeugd afdeling. chef voetbalzaken en baas van het aankoop belijd. chef talent- scouting en directeur van heel de F.C. . Voor de vacature toilet-juffrouw en koffieBep staan vanaf maandag open. en we zoeken nog ballejongens en een terrein-knecht. Suc6 Meneer Advocaat!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl