Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  Verkeerde henk

  Een gek ploegje zeg je toch Mike? Kwaliteitsarm bedoel je en daar ben jij m.n een van.

 2. 2

  Brammetje

  Volgens mij kunnen velen spelers nog van Mike leren. Hij geeft veel meer dan anderen elke wedstrijd. Het enige probleem is dat hij constant op de flank wordt neergezet, terwijl hij een spits is. En sinds Nederlandse spitsen amper in een 4-4-2 fatsoenlijk kunnen spelen is er altijd één spits de lul.

  Ben er zeker van dat wanneer Mike volgend seizoen gewoon vertrouwen krijgt en tenminste één fatsoenlijke vleugelspeler, dat hij er meer in legt dan nu. Bij elke voorzet zie je nu dat of Kramer in de weg loopt of dat de voorzet kut is…

  Dat hij technisch niet de beste is weten wij wel, maar over de inzet mogen we niet zeuren, op Zondag na dan.

 3. 3

  hageneesje

  Ik vind nog steeds dat mike in de spits hoort en niet kramer. Als kramer niet scoort speel je eigenlijk met 10 man. Kramer doet gewoon te weinig. Denk dat als mike het hele jaar in de spits had gespeeld hij er ongeveer net zoveel als kramer had gemaakt en dat we met zijn werklust het onze tegenstanders veel moeilijker in de opbouw hadden gemaakt.

  Zondag dan idd maar stunten.

 4. 4

  mars

  vind ik ook als het bij kramer twee keer tegen zit dan loopt tie alleen maar met ze kop omlaag en ze armen te zwaaien mike blijf teminste door gaan en jagendus voel die kramer maar weer is ff aan de tand en begin op de bank met hem

 5. 5

  VinzDH

  Als we geen Kramer hadden, hadden we nu tussen Dordrecht en nac gestaan dus lul niet zo dom.

  1. 5.1

   Sassenheim

   Klopt als een bus Vinz DH, THX Kramer, we hebben nog hoop.
   Zondag zonder kleerscheuren (kaarten /blessures) de dag doorkomen.
   En maar hopen dat de concurrenten niet gaan stunten. DenHaag in deze vorm zal dat zeker niet doen.

 6. 6

  Iwi

  Mike is inderdaad centrum spits. Als ie een keer scoort zijn het meestal spitsengoals. Zoals Zondag en bv in die Badkuip,Kopbal. Zn inzet en drive is Champions League nivo. Kwa techniek en slimmigheid zou die nog niet in Laakwartier 1 basisspeler zijn. Kramer is gewoon lui en als aanspeelpunt ook matig. Hoeracles heeft ons een lesje gegeven hoe je omschakeld. de voorwaartse zakken iets in en doen geen stap teveel. Bij het veroveren van de bal is er direkt beweging en diepgang(ook vanaf het middeveld) Wij zelf geven in ons compacte systeem misschien wel weinig weg,maar creëren daarintegen bitter weinig kansen. Wanneer bv Alberg de steekpass wil geven, staat Kramer stil en is Mike nog aan het uithijgen van zn vorige actie(in zn 1tje afjagen) Mike loopt vaak achter de feiten aan. Komt pas in actie wanneer de pass al gegeven is en dat is dus te laat. Net Vicento. Ze zijn wel snel maar hebben totaal niet het gevoel waar en wanneer de bal gaat komen. Henk moet inderdaad een keuze maken. Nu ziek ik steeds vaker dat Kramer links de hoek in wordt gestuurd . Daar is nou net niet waar je hem aan de bal wil hebben. Wilson mist in mijn ogen toch de pure snelheid in de diepte. Hoog bewegingsritme maar gepaard met kleine pasjes. en Iakovenko is volgens mij meer een type Alberg. Eigenlijk missen we een type Korte, maar net als Houtkoop te ligt bevonden door Henk. We hadden geen verdedigers nodig? met deze verdediging kan je niet aanvallend voetballen. Met deze aanvallers kan je ook niet verdedigend spelen. Lekker gedaan Technische staf! Een Technisch Direkteur voor de lange termijn en verstand van voetbal is echt wat we nodig hebben. en een Chinees die betaald heel veel betaald! Henk denkt met Fonteyn als Direkteur mag ik ala Steyn het aan en verkoop beleid bepalen. Ja de mazzel. Hij moet spelers beter en vooral scherper maken. begin dus maar weer met Kramer op de bank.Zondag verliezen is toch al rekening mee gehouden. Dan is Kramer wer grprikkeld en dat heeft ons uiteindelijk tegen Nac en Zwolle 6 punten opgeleverd. Ineens goed voetbal of duidelijk een lijn in ons spel gaan we dit jaar niet meer meemaken. Helaas.

 7. 7

  GeorgeJMS

  Zondag a.s. in de Gayrena moet je rekening houden met veelvuldig onder druk staan. Dat betekent dat je op de counter moet spelen en dus spelers nodig hebt die goed zijn in de omschakeling en snelle tegenstoot.
  Dan kom je voorin al gauw uit bij Mikey en Houtkoop. Op het middenveld lijkt Wilson daarvoor geschikt, maar heb je onherroepelijk controleurs nodig, zoals Kristensen en Meijers.
  Kramer is efficiënt dodelijk in “de 16”, mits je pressievoetbal kunt spelen. Daarvan kun je uit tegen F.C. Bijlmermeer niet uitgaan.
  Ik blijf erbij dat we met deze selectie tot een stunt in het hol van de leeuw in staat zijn, mits met het juiste elftal en de juiste in- en opstelling. Onze verdediging is al langere tijd de Achilleshiel, zeker sinds onze met afstand beste back door verschillende omstandigheden al tijden niet inzetbaar is. Die defensieve zwakte kun je evenwel compenseren door geconcentreerd, kort op de man en bovenal snoeihard te zijn.
  Als Hagenees moet je tegen Ajakkes te allen tijde een over-mijn-lijk mentaliteit tentoonspreiden. Dat houdt dan niet in dat je smerig moet gaan spelen (al zou ik dat persoonlijk billijken :-)), maar wel dat bij iedere tackle, sliding, schouderduw en duel om de bal er geen twijfel mag zijn wie de Hagenees is en wie het mietje.
  Geef mij een type Aadsjuh in het hart van de defensie en een type Lems ervoor op het middenveld en de Gayrena-joggies vragen na 2 minuten al om een wissel.
  Verder, om aan te sluiten op Iwi’s lange en scherpe betoog: er moet idd z.s.m. een technisch directeur komen die het volledige technische beleid voor de lange termijn gaat uitzetten – dus incl. de scouting en de jeugdopleiding – en een adequater en gerichter aan- en verkoopbeleid gaat voeren. Dicky Advokaat zou ideaal zijn, maar die ligt alweer vast in Sunderland. Je kunt ook denken aan Rob Jansen of zelfs Cees Jansma, al is die een geschiktere kandidaat om de vacature van algemeen directeur op te vullen.
  Mijn ideaalplaatje zou een tandem zijn bestaande uit Martin Jol als t.d. en Corrie Lems als verantwoordelijke voor het eerste elftal. Niet slechts vanwege hun beider F.C.D.H.-achtergrond, netwerken en ervaring, doch zeker ook vanwege het feit dat hun aanstelling veel deuren zou openen naar potentiële grote(re) sponsors en garant zou staan voor onmiddellijk stijgende toeschouwersaantallen.

 8. 8

  Hang Wang

  We kunnen ook stunten……. dit seizoen weinig van gezien, de wedstrijden waar we punten moeten pakken gebeurt ook niet. Een heel lastig aankomend programma, ik zie donkere wolken…..

  Begin iedergeval met geen derijck meer aub scheelt je een hoop puntverlies.

 9. 9

  Kaalkop

  Timothy krijgt een hoger salaris dan Tom Beugelsdijk ook maar gevraagd heeft. Voor hem kon er niets. Je Had hem goed kunnen gebruiken. Hij had zekuh met zijn mannetje meegelopen….

 10. 10

  Vorepark

  Vergeet niet dat FC Mokum hele stoere figuren in dienst heeft die zomaar met z’n drieen een vrouw kunnen overvallen.

  Laten we zondag eens kijken of ze dat ook tegen mannen kunnen. Desnoods voetbal ik zelf mee tegen die watjes uit Noord Holland.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl