Over de schrijver

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  M-O

  Fraser. De enige die ik schuldig hou aan deze glijpartij.
  Laffe kk trainer. we wordne overlopen in de counter. Dus dan haal je een spits eraf en een middenvelder erbij om de wedstrijd in de hand te houden. Deze man haalt er juist een verdediging af en toen ging het echt bergafwaarts.

  Wilson vind ik gewoon een goede aankoop. Iakovenko vind ik minder.

  Overigens Danny Makkelie en co! Bedankt dat die 1-0 in de 2e minuut wordt afgekeurd voor NIETS!

  Maar ik ga niet de schuld wegleggen aan hem.

  Oja: tis me opgevallen. Spitsen die groot en sterk zijn. Probleem voor onze defensie. En een tip voor Wang: beugelsdijk zit nu al voor de 4e keer op een rij op de bank in Duitsland. Duidelijk dat hij wordt overgeslagen. HALENN

  1. 1.1

   Radd

   12 of us from Swansea travelling to your stadium to watch you play vitese arnhiem on that weekend staying at the bildeberg europa Sheveningen for two nights,staying to watch the swans play newcastle. be great to meat up with fellow like minded fans for a few beers and a chat.

 2. 2

  Eddy

  Idd niks aan toe te voegen , hij had er 10 kunnen wisselen maar mogen er maar 3 , 2 heeft tie gedaan waarbij de onbegrijpelijke wissel wilson , had malone en Alberg eruit gehaald , had de opstelling die eerst in de krant stond aanvallend dan ook echt neergezet , frazer is niet geschikt

 3. 3

  Sassenheim

  Fraser wilde aanvallend voetballen (lees eerdere berichten) zo wilde hij het publiek eens lekker verwennen met een goede dosis Haagste bluf de tegenstander de wil op leggen. HAHA dat doe je godver alleen als je lekker veilig in het linker rijtje staat ( @ VW)
  nu moet je (sorry dat ik het zo zeg) met goor kutvoetbal, de punten in eigen huis houden.
  De slapende reus ligt lekker te pitten, en wij hebben weer een graf seizoen. AMATEURS zijn het, en wij weer het lachertje 🙁

 4. 4

  De Geep

  Genoten van de blinde ballen van Wormgoor, Malone speelde niet best maar hij is degene die vaak wel goed speelt.
  Het is gewoon triest om te zien dat een pest ventje gewoon 3 keer binnendoor kan komen en uithalen op de goal.
  Maarja we hebben al tig jaar niet gewonnen van Hercules dus het zat erin, op naar Roda en VVV oja wie zat er ook al weer bij VVV kantoor.

 5. 5

  doedel

  ja maar sinds tommie op de bank zit winnen ze wel.

 6. 6

  m.noort

  ik weet dat het onmogelijk is maar wat een team zouden we kunnen hebben, alleen Meijers geen Hagenees maar speelt wel op zijn Haags.

  Krul
  Janmaat Kum Beugelsdijk Meijers
  Chery Immers Bakker
  Kishna v Duinen Elia

 7. 7

  Rudolf

  Wilson is een prima vent die op zijn eigen manier zijn best doet. Het is duidelijk geworden dat hij kwaliteit tekort komt. Zo wat elke bal sprong van zijn voet of borst af. Onvoldoende controle.

  De kretiek op een aantal spelers is terecht maar vergeet niet dat Heracles een team is dat je niet zo naar weg zet. Goeie balbehandeling, vinden elkaar blindelings, de bal 1 keer raken en ze hebben aardige tot goeie voetballers.

  Je zal maar Zciommer in je team hebben. Wat voetbalt die man makkelijk.

  1. 7.1

   Kaalkop

   Hoerecles bijna net zo goed als Real Madrid….is grootte schande dat je 2x verliest van die kk moffen. Anders hadden ze maar 19 punten gehad dus zo goed zijn ze echt niet

 8. 8

  doedel

  tegen onze verdedigers hebt iedere speler een makkie.

 9. 9

  Rudolf

  Kaalkop@ jij hebt toch ook de wedstrijd gezien ?

  1. 9.1

   Kaalkop

   Ja en uit helaas ook. Hoerecles heeft echt geen bijzondere ploeg. Uit geef je heel de wedstrijd in een kwartier weg en nu door dom verdedigen. Had je echt niet 2x van mogen verliezen. Is grote schande

 10. 10

  Rob

  Het is gewoon een feit dat de scouting van ADO erniks van bakt. Je ziet bij andere kleine clubs steeds dat ze toch leuke spelers weten te halen ( met inzet). Wat halen wij? Precies spelers dieergens anders op de bank zitten. Komen dan ADO spelen en aan 1 wedstrijd is het goede er al weer af. Hansen vond ik in het begin een fantastische keeper. Kwam altijd zijn doel uit en nu …… Bedroevend hoe ook hij weer op de lijn staat te keepen. Als hij komt was de 0-1 niet gevallen. Nee, trainer, scouting en de helft van de spelers kan wat mij betreft wel vertrekken.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl