Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  Rob

  De wil om te winnen ontbreekt en het is allemaal zo slordig.

  Verdediging is veel te zwak. Op het moment dat de aanval ook de doelpunten niet maakt ga je nooit winnen,

  Van der Sande had de 1-1 voor het intikken.
  Gelijk daarna de 0-2.

  Na-compensatie wordt ook niks. Ze hebben bijna geen wedstrijd gewonnen van de top

 2. 2

  Peter

  Seizoen afmaken. Uithuilen en opnieuw beginnen.

  1. 2.1

   Hans

   Dat doen wij al jaar na jaar! Huilen doen we niet meer, totaal aan gewend geraakt aan Alles door Onkunde. Meestal is het lachwekkend hoe deze Profs voetballen. Kalezic mag van mij weg, krijgt het team niet aan het werk. Ja, maar misschien de nacompetitie, dan valt er een last van ze af. Wat lult die vent toch om zijn straatje schoon te vegen. Volgende week Cambuur, en ik vul een 1 in op mijn Toto formulier. Triester kan niet op het ogenblik!

 3. 3

  heeljereetvol

  Die last valt weg als deze trainert ook weg presteert ondermaats met het materiaal wat Mathijsen voor hem heeft gehaald, heeft geen voetbal visie en weet niet eens wat rest verdediging in houd iets met een kip en een kop.
  Als je niet met druk om kan gaan en moet presteren als het erop aankomt dan heb je eigenlijk ook niets te zoeken in de eredivisie.

  Als je niet promoveert kan het wel eens zo worden dat Bolt de stekker eruit trekt en kunnen we met z’n allen dames voetbal gaan kijken daar zit ten minste wel pit in!

  1. 3.1

   Ton

   Hij haalt de stekker uit jouw reet bedoel je?💩💩💩

 4. 4

  heeljereetvol

  @Ton Hij haalt die glazen bol vol met poep uit jouw reet bedoel je toch?

  1. 4.1

   Ton

   Nee joh!

 5. 5

  Bas1968

  Ja joh jank haring ton.

 6. 6

  Bas1968

  Heel je reet vol. Misschien is het wel handig dat je een andere naam neem kunnen ze niet meer zeiken. Je reacties zijn wel altijd zinvol 😉

 7. 7

  heeljereetvol

  @Bas ach het zijn meestal MW en Ton die anderen altijd afzeiken wanneer die mensen een inhoudelijke mening hebben over voetbal dat doen ze bij iedereen alleen dan dat doe ik dan bij hun.

  1. 7.1

   Mw

   En nu nog in begrijpelijk Nederlands vieze nickname. Ik denk dat je hoofd er net zo uitziet als de naam die je gebruikt. En jij bent de afzeiker 1e klas op deze site. Ik heb je nooit op een positieve opmerking kunnen betrappen op deze site. De club, trainer en spelers kotsen van jouw kwetsende opmerkingen. Alleen maar negativiteit.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl