Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Over en uit. Iets dat zo mooi begon in augustus gaat als een nachtkaars uit. Maar het is nog niet te laat…… De nacompetitie is nog in handen maar dan moet snel de ommekeer komen anders loop je die ook nog mis. Kalezic out want hij krijgt dit team niet (meer) aan de praat en alles in voorbereiding op de nacompetitie

  1. 1.1

   Ton

   Hoe is het weer bij jullie?

 2. 2

  Hans

  Gaat de sponsor Bolt volgend jaar pakweg 10 miljoen investeren? Ik denk dat die zo zijn geschrokken, net als velen, dat zij denken, het is wel goed zo en zoek het maar zelf uit.

  Het is jammer maar wat ik gisterenavond zag is een ploeg zonder passie om te winnen, en lopen als verliezers over het veld. Geen inzet, slecht werk, een zooitje dus. Beginnen wij er aan te wennen? Helaas wel maar het doet pijn, om naar een dergelijke ploeg te kijken.

 3. 3

  De Geep

  Groningen was gewoon veel beter op voetbal gebied, conditie was beter en hun trainer is tactisch een stuk beter dan de onze.
  Groningen had een slechte start en we hebben onze voorsprong verkwanseld door de laatste 7 potten hiervoor heel slecht te spelen.
  Nacompetitie wordt heel lastig waarom het schandknaapje van de trainer Vigen altijd speelt voor van der Sande is beschamend dat kost ons heel veel scorend vermogen.
  Onze trainert maakt veel fouten dat is wel duidelijk.

 4. 4

  Peter

  Kalezic stond als een bezetene de spelers aan te sturen. 90 minuten als een gek rennend en gebarend langs de lijn. Had totaal geen nut, bleef een onsamenhangend team zonder enige echte dreiging.. Seizoen gaat als een nachtkaars uit.

 5. 5

  Hans

  De officiële website van ADO Den Haag
  https://adodenhaag.nl › …
  ADO Den Haag is een voetbalclub voor en van iedereen en bekend door passie, strijd en oefening gepaard aan Haagse Bluf

  Dit krijg je als je naar ADO zoekt op het internet. Klopt ook al niet, die passie en strijd, en Haagse Bluf. Meer zonder passie, strijd, maar slecht voetbal, dat krijg je als betalende supporter. Geen wil om te winnen, trainer maakt er geen vechtmachine van, dus ook door de mand gevallen, samen met diverse 1ste elftal spelers.

  Wat een teleurstelling, ieder jaar weer!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl