Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  Mw

  Had ze maar ingezet tegen Exelcior. Eén verrassing was zeker mogelijk geweest. Vast elftal en volledig ingespeeld zonder wijzigingen. Op zeker bij hen geen sprake van overschatting! Terechte kampioenen. Kijk hier voor nieuwe aanwas volgend seizoen in plaats van geldverspilling aan zakkenvullers in hun nadagen. Komen alleen om rustig af te bouwen zonder enige binding met de club en supporters. Ik heb ook voor de winter aan gegeven dat er geen versterking nodig was. Eigen jeugd de kans geven. Maar ik werd verketterd omdat veel kneuzen hier op alle fronten schreeuwden om versterkingen te halen. Hoeveel punten en ellende heeft dit gebracht Verkeerde Henk en Heeljereetvol?

 2. 2

  Mw

  Deze jeugd had beter de wedstrijden tegen Excelsior kunnen spelen. Zeker niet kansloos geweest. Vanaf winterstop een kansloze missie met de “noodzakelijk gewenste’ aankopen door onze kneuzen “Heeljereetvol en Gekke Henkie”. Ik heb toen aangegeven de jeugd meer in te passen in plaatst van zakkenvullers in hun nadagen te halen. Maar ja resultaat bekend. Een verloren seizoen. Hoop wel dat ze nu putten uit onze aanwas en die een kans geven in plaats van weer veel geld uit te geven aan golddiggers zonder enige binding met club en aanhang. Hopelijk blijft er genoeg ervaring om dit invulling te geven.

 3. 3

  Mike

  Wordt moeilijk verhaal met de huidige trainer, die heeft alleen maar verdedigers nodig en zal zeker niet vernieuwen. Wat een waardeloos saai voetbaljaar wordt het trouwens met Volendam en Excelsior terug..

 4. 4

  heeljereetvol

  @MW daar is ie weer de domme dorpsmongooltje, je kan het helemaal niet onderbouwen de domheid die uit je achterlijke eencellige kop komt is te triest voor woorden.
  Voor welke aankopen ben ik geweest kom dan met namen?

  Wie wou er geen goede aankopen voor onze verdediging vraag het je blindengeleidehond?

  Als jij denkt dat onder21 wel ff van Excelsior had gewonnen manman laat me niet lachen joh.

  Ga lekker vlaggen bij dat kut kind van je die ook altijd maar bank vulling is geweest, en maar huilie doen bij de trainer dat ie moet spelen zo’n eng figuur ben je.

  Vraagje hoeveel jonge spelers uit onze jeugd spelen er bij Heerenveen, Utrecht, etc.etc.?
  Als wij zo’n mega jeugd opleiding hebben volgens jou dan hadden we allang eredivisie gespeeld linkerrijtje.

  Wat nu als elke club een hele dure jeugd opleiding heeft in ons land hoeveel plaatsten zouden er volgens jou zijn om door te stromen naar de 1e elftallen? Doe jij de rekensom even al zal dat wel heel moeilijk worden.

  Ik stel alleen maar vragen.

  Jij bent de grootste bloedk kneus hier die alleen maar andere mensen aan het afzeiken is pleur toch gewoon op zielig figuur.

 5. 5

  Verkeerde Henk

  #MW, je spreekt jezelf tegen en het grappige is, dat je dat zelf niet eens door hebt.
  Maar verder ga ik niet op je opmerkingen in, ben tenslotte “gekke Henkie” niet…. 🤣

  1. 5.1

   Mw

   Ik heb alles door maar jij kunt niet begrijpend lezen Gekke Henkie. En nu vlug weer naar de HEMA.

 6. 6

  Mw

  Lekker dat die “wijs”neuzen weer uit elkaars hol gekropen zijn. Sputteren maar weten donders goed deze opruiers. Lees hun blogs maar na.
  Verder voor iedere echte supporter een hele fijne en zonnige vakantie. Hoopvol naar een nieuw seizoen met veel spektakel. Groet van een wijze en respectvolle supporter.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl