Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  Ton

  Mathijs is goed bezig op deze manier.
  De stappenmakers en pesionades wegwezen!
  Toppie en nu goed gaan kijken wie ons DNA heeft!
  Bij de amateurs en spelers van onder de 21 loopt genoeg rond, geef deze jonge honden ook een kans en laat ze mee trainen en laat ze ruiken aan het 1e elftal!
  MW zal hier ook wel achter staan als Mathijs dit gaat doorzetten.

 2. 2

  Jan

  Dat is iets wat de trainer zeker niet heeft ons DNA ,dus oprotten met die mislukkeling .

 3. 3

  Sassenheim

  Wel knap van dat carnavals-clubje NAC. Welk DNA zullen zij daar hebben?

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Waarom wordt er niet met Veerman gesproken? Vind eens een andere spits die er 23 inschiet.
  Maar ze gaan waarschijnlijk met de bomber verder als spits. Hij heeft echter niet dezelfde kwaliteiten als Veerman. Maar ja, gesmeten met geld en misgegokt, dus er zal voorzichtiger met het geld omgegaan dienen te worden en Veerman heeft een eigen mening en dat tolereert Kalezic niet.

  1. 4.1

   Mw

   Gelukkig respecteert Kalezic jouw mening ook niet, anders spelen we na volgend seizoen 3e divisie! Eet je tompouce nu maar verder op.

 5. 5

  heeljereetvol

  @MW hou toch je kneuzen bek is alleen maar hier om andere mensen af te zeiken, ga lekker met je vrienden in de Arena azijn zeiken.

  @Verkeerde Henk ik denk dat Veerman erg drukt op de begroting, en ik vermoed dat we een begrotingstekort gaan krijgen van miljoenen dus dan wordt er gesneden in de salaris post.
  Goede vervanger om te halen is misschien Martijn Kaars van Helmond ( 20 goals )scoort veel en goede speler en misschien haalbaar voor ons.

 6. 6

  mkaaars

  @MW stop jij die Moorkoppen in je kanaal totaal geen inhoudelijk contributie hier stront ventje.

  @Verkeerde Henk salaris post is hoog bij hem, ik zou Kaars halen van Helmond Sport 20 goals en betaalbaar goede speler.

  1. 6.1

   Mw

   Ik betaal inderdaad geen contributie hier. Wat ben jij trouwens voor een nieuwe nickname hier. Of ben jij die kaars uit “heeljereetvol”?

 7. 7

  De Geep

  @MW wat spelen we nu met die geweldige Kalezic? Werd je zeer gelukkig van met die trainert die heel veel jeugd heeft opgesteld alleen voor jou.

  Maar lastig om inhoudelijk te reageren alleen maar anderen afzeiken klein kind.

  1. 7.1

   Mw

   -21 is jeugd niet die golddiggers van 30+. De jeugd heb ik helaas veel te weinig of niet opgesteld gezien. En van die 30+ hebben maar een handvol enige echte waarde gehad. Wat na de winterstop is gekomen heeft nauwelijks een punt behaald. Dus wat klets je nou opruier. Jij bent die bijdehante afzeiker. Die paar schreeuwers hier verzieken helaas dit forum. Hebben denk ik een uitlaatklep nodig om frustraties te uiten.De meesten zijn gelukkig realistisch en kunnen echt over de inhoud gaan.
   Nogmaals voor de echte fans, bestuur, trainer, staf en spelers een prettige vakantie met veel zon. En op naar een volgend seizoen met een goede afloop!

 8. 8

  Peter

  De Grijze Reigâhs hebben een leuke eerste seizoenshelft gezien. Helaas ging het mis toen Kalecik het nodig vond om met 5 man achterin te gaan spelen. Raar “beleid” om spelers niet op te stellen en wel steeds die zwakke Vigen erin te houden. Marsman was te zwak en veroorzaakte veel verwarring in zijn defensie. Spelers werkten niet meer voor elkaar, lieten elkaar zakken. Ook in de play-offs ging het mis.
  Jammer, maar valt de trainer aan te rekenen.
  Kaars proberen te halen is prima idee. Ook wat eigen jeugd erbij halen en nu eens echt gaan bouwen aan een eredivisiewaardig team.
  Come on The Hague

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl