Over de schrijver

Gerelateerde berichten

15 Comments

 1. 1

  FCDH

  Goed gezegt. Massaal kaarte halen voor vrijdag fietstas uit!! Come on the Hague!!

 2. 2

  Jordy

  Allemaal kaarten halen voor vitesse !

 3. 3

  Vorepark

  Heb de wedstrijd thuis op de buis bekeken. Tussen alle drama was er gelukkig een lichtpuntje met de naam Alberg. Toen hij er in kwam, gebeurde er iets. Ondanks zijn blessure liet hij direct zien van meerwaarde voor het team te zijn.

 4. 4

  fuck the system

  Tot datie ze man liet lopepen bij de 1-2 ;

 5. 5

  Eddy

  Duinen was gewoon slecht idd, maar die nieuwe rechtsback viel zeker door de mand alle 2 de doelpunten door hem , waarom geen Malone op rechts en beginnen met houtkoop . Selectie is ook veels te smal er zit niks op de bank

 6. 6

  bryan

  het ging minder toen kristensen er af moest. ik hoop dat houtkoop vrijdag start vanaf links in een 4-3-3 systeem

 7. 7

  hageneesje

  Die ebu ofzo iets komt nog te kort maar werkte hard en deed ze best voor zo jonge goos die er maar gelijk moet staan tegen az. Neem hem niet zoveel kwalijk al de rest met hun ervaring ook zo hard zouden werken als dat hij doet komt het goed.
  Maar dit is nu al het 3e jaar (als ik me niet vergis) achter elkaar dat we weer eens onderaan bungelen. En ja 3x is scheepsrecht ben ik bang. Want een wonderbaarlijke opstanding kan er niet in blijven zitten. Dat moet het bestuur toch ook wel inzien dat dit niet jaar in jaar uit komt blijft komen?

 8. 8

  De Geep

  Toch best wel slim van onze club om Schijt te laten ballen vaak op links en Korte( kuitbeen gebroken ) te verhuren aan Dordrecht. Ga gewoon aanvallender voetbal spelen we houden de nul toch niet ga dan proberen te scoren, wordt wel beetje temmes van dat reactie voetbal.

 9. 9

  Ouwe Joop

  Jullie zeggen dat van duinen slecht is daar ben ik het niet mee eens . Als er een hard werkt is hij het wel. Hoe veel bruikbaar voorzetten heeft hij de laatste weeken nu gehad daar licht het probleem ze kunnen nog niet een bal van drie meter zuiver afspelen daar word ik zo moe van

  1. 9.1

   DzY

   Hard werken en goed spelen zijn 2 totaal verschillende dingen. De dame van de receptie schijnt ook hard te werken. Als je prof bent, en zeker als (valse) spits, dien je voor kansen en doelpunten te zorgen. En daarin faalt Mikey de laatste tijd nogal.

  2. bryan

   precies goos

 10. 10

  adofansq

  ik wil dat midden noord het veld op betreedt bij eerst volgende nederlaag !!!! dat is ado den haag

 11. 11

  anti maaskant

  Ja lekker doen joh, ik heb al eens een sv gehad om een scheet te laten, dit schiet lekker op .

 12. 12

  Schollekop

  Gewoon met z’n alle naar fietstas , en ed kan het kloppen dat de shoutbox niet te zien is op tablet

 13. 13

  Kaalkop

  Je doelsaldo is +0. Dat komt omdat je wedstrijden maar met 1 doelpunt verschil verliest. Komende 2 wedstrijden zou je opeens weer punten kunnen pakken. Het is een rare competitie. Toch Wordt het een zwaar seizoen denk ik en dat komt vooral doordat je een veel te smalle selectie hebt

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl