Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  leo

  Ik ben er altijd bij! Maar in je column lees ik volgens mij dat het arbitrale trio zo gefloten heeft om ADO te benadelen in opdracht van Zeist, of lees ik dit verkeerd?
  De arbitrage op de Nederlandse velden is wel absoluut slecht, en dan heb ik het niet alleen de dwalingen bij Go Ahead tegen ADO, Heracles tegen Groningen en Dordrect tegen ADO, maar ook het niet aanvoelen van wedstrijden, grove overtredingen laten gaan in het kader van mannelijk voetbal, om vervolgens een week later weer voor een veel lichtere bestraft te worden met geel.
  Waar ik wel vanaf zou willen is dat het alleen ADO hier zou betreffen, omdat het ADO is. Ik denk zeker dat ADO nog niet een naam heeft zoals bijvoorbeeld Heerenveen, maar ons imago is wel behoorlijk verbeterd de laatste jaren! Volgens mij was de gunfactor naar ADO vanuit Zeist inderdaad altijd negatief, maar ik betwijfel of dit nog steeds zo is. Ik denk juist dat de gunfactor positiever is geworden.

 2. 2

  lodewijck van avezaath

  leo, je bent vannacht weer dronken geweest je ging me daar tekeer als een beest, wat ben je toch een boef , boef boef boef.
  zolang je nog dit soort mensen hebt die denken dat er geen hetze tegen denhaag is (noem mij de voordelen waardoor we een wedstrijd gewonnen hebben) blijf je het lachertje.
  nou leo proost.

  1. 2.1

   leo

   Twente thuis had je op basis van de theorie die jij blijkbaar hanteert, een afgekeurde goal (hands) kunnen hebben en geen penalty hoeven te krijgen…..
   Ik hou heel erg van een biertje, dat wel!

 3. 3

  De Geep

  Leo misschien moet jezelf de wedstrijden gaan kijken en niet je blindegeleidehond, na NAC, Feyenoord thuis, Dordrecht en Go Ahead is het duidelijk geworden hier is gewoon sprake van matchfixing alleen daar vallen kennelijk in ons land scheidsrechters niet onder.
  Zelfs mijn collega’s ( feyenoorders ) moeten erkennen wat er bij ons gebeurt in de wedstrijden gewoon echt niet kan.

  1. 3.1

   leo

   Het is absoluut waar dat wij in die wedstrijden behoorlijk benadeelt zijn, laat daar geen twijfel over bestaan. En voor de goede orde, daar ben ik als eerste doodziek van!
   Maar mijn punt is alleen dat het niet alleen ADO betreft maar dat het als een rode draad door bijna alle wedstrijden loopt, dus niet alleen bij ons.

 4. 4

  mars

  allemaal aan hun eigen te danken wand ze lopen als een paar makke schapen over dat veld wand waarom kan er tegen ajakus wel 90 min schuim op die bekken staan en tegen een lagere club niet als het die wedstrijd tegen ajakus wel kan die inzet moet je elke wedstrijd tonen en niet twee keer per seizoen

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl