Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  M-O

  Lekker stukkie.

  Mijn liefde is FC DenHaag! Morgen zullen we hoe dan ook gaan winnen.

  Ik zet er 100 euro op dat we morgen gaan winnen. Nac scoort al weken niet behalve bij Zwolle 4-1. Ik zeg 2-0 of 2-1 omdat wij meestal de ploeg zijn waar dat ene doelpuntje toch tegenkomt

 2. 2

  Haagse Dave

  Leuke column. En helemaal eens wat betreft Jan Hermen de Bruin. Het is mij opgevallen dat Elf voetbal sinds de Chinese overname negatief over onze club schrijft. Ik heb het sterke vermoeden dat JHdeB zich gepasseerd voelt.

 3. 3

  p

  Goed stuk over JHdB en de opleiding.

 4. 4

  Cor

  Sorry Ed, wat is dat voor amateuristisch geleuter? Laat toch dat geklaag en gezeur over journalisten en scheidsrechters over aan de stakkers die regelmatig op de sites huilebalken.
  De Bruijn heeft recht op zijn eigen mening, net zoals jij en ik. Als je het niet met iemand eens bent kom dan met argumenten. De Bruijn legt fouten en tekortkomingen bloot. Daar moeten we van leren en het daarna beter doen. Alleen vrienden wijzen ons op fouten. Anderen laten je stilletjes doorrommelen.

  1. 4.1

   Ed

   Beste Cor, FF voor de duidelijkheid : M.Noort schrijft gewoon zijn visie rondom het gebeuren van ons cluppie en dat doet hij op een zodanige manier dat het gewoon netjes is! Ene: vergeet ff niet: Het is een maar column!

 5. 5

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl