Over de schrijver

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  dh

  Goed geschreven stuk. Ik heb het moeiteloos aan een stuk door gelezen.

 2. 2

  Vorepark

  Dank je wel George voor dit mooie epistel.

  Het leest als een spannend jongensboek ware het niet dat dit geen fictie is. Het is de echte waarheid. Veel falende bestuurders en aanverwant volk vinden het maar al te makkelijk om hun eigen tekortkomingen af te schuiven op een zogenaamd slecht imago dat, naar hun zeggen, is veroorzaakt door de supporters.

 3. 3

  robbert

  Ik vind het echt een heel mooi geschreven stuk. Op het laatst zelfs kippenvel. Maar wordt het nou niet eens tijd om als één club samen te gaan werken? Ik brdoel van supporters tot bestuur en van catering tot bobo’s. Het over en weer blijven vetwijten helpt de club echt geen stap verder. Laten we nou eens beginnen met elkaar te vertrouwen. Fontein vertrouwt de supporters en wij vertrouwen hem en zijn bestuur dat ze zorgen dat het goedkomt. Dat zal pas sterk zijn.

 4. 4

  MonkNL

  George JMS moet de vaste columns gaan schrijven op northside. Leest lekker weg itt de columns van M Noort, al heb ik wel respect dat hij elke keer de tijd neemt om wat op te schrijven.

  1. 4.1

   Ed

   Beide is juist mooi 2 verschillende

  2. 4.2

   m.noort

   Dank je monk ik zie het als compliment dat je me weg wil hebben.

 5. 5

  Ed

  @George :Dhr Fontijn heeft deze column gelezen en hier het antwoord van de club:

  Maarten Fontein heeft zijn stuk op jullie site vanmorgen besproken in een groot overleg waar alle afdelingen vertegenwoordigd waren. We willen hem graag bedanken en aangeven met welke punten we direct aan de slag gaan.

  1. 5.1

   dh

   Nu hopen dat ze daadwerkelijk er iets mee gaan doen Ed.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl