Over de schrijver

Gerelateerde berichten

2 Comments

 1. 1

  De Geep

  Als Kramer blijft probeer Schaken te huren van die stront dokwerkers, zet je Houtkoop op links en je kan 4-3-3 spelen kan van Duinen ff de bank warm houden.

 2. 2

  GeorgeJMS

  Da’s een interessante optie, Geep, alhoewel je, volgens mij, dan de poorten voor een vertrek van Kramer richting “Zuid” verder openzet.
  De onrust over de gebrekkige doeltreffendheid van de huidige spitsen daar, neemt alsmaar toe, terwijl datzelfde geldt voor de druk om nu eindelijk eens de “Schaal” voor de neus (what’s in a name?) van de gehate concurrent weg te kapen.
  Wanneer de situatie van ‘jawel, meneer Fraser, wij zijn genegen u aanvaller Schaken te verhuren, maar zitten zelf met een euvel op het gebied van doeltreffendheid en efficiëntie. Aangezien wij op de hoogte zijn van de uitstekende prestaties van Michiel Kramer, zijn wij na ampel beraad tot de conclusie gekomen dat hij om meerdere redenen de ideale aanvalsleider van Feijenoord kan worden, denken wij wel met u tot een vergelijk te komen’ zich binnenkort voordoet en de directie aldaar F.C.D.H. een nauwelijks te weigeren bedrag in het vooruitzicht stelt, leert de realiteit van de voetballerij dat wij straks met wat knaken op de bank en een aanval van Houtkoop-Van Duinen-Schaken, met eventueel Fernandes achter de hand, het nakijken hebben.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl