Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Pardew maakt er een luchtig grapje van maar eigenlijk zegt hij dat de spelers die er in huis waren er echt geen klote van kunnen of over de houdbaarheidsdatum zijn. Ja dat hadden wij ook al geconstateerd. Ik ben benieuwd morgen, tussen hoop en vrees.

 2. 2

  De Geep

  Pec heeft ook al weer het 1ste puntje binnen de druk zal er vol op staan morgen ben benieuwd ik hoop echt dat deze trainer met nieuwe aanwinsten het op de rit krijg.

 3. 3

  Tiemen

  Jammer dat alle nieuwe spelers geen oefenwedstrijden konden mee doen, elkaar misschien dus ook niet direct begrijpen. Laten wij maar hopen dat ze met hun motivatie, die bij het oude team ver te zoeken was de doorslag gaat geven, ze hebben wat blessures en mogelijk is ook hun keeper niet inzetbaar, bovendien is ook Stijn Spierings vertrokken. Zij zullen ook stijf staan van de zenuwen, voor hun geld hetzelfde als ado, moeten winnen maakt niet uit hoe. Een voordeel, men kent de spelers van RKC en de speelwijze, terwijl zij eigenlijk helemaal niets weten van ons nieuwe team.

  1. 3.1

   Hans

   Bij het ontvangen van salaris, zijn ze dan ook zenuwachtig? Goede profs hoef je geen sijstemen uit te leggen, en moeten met een ieder goed kunnen samenspelen. Het zijn profs die in de hoogste divisie van NL spelen, dus verwachten wij publiek er iets van. Van af nu geen gezeik meer en gas erop! Natuurlijk kan het een keer fout gaan, geeft niet, als het maar niet zo is wat wij jaren lang hebben moeten aan zien. Go for it! Nu of nooit!

 4. 4

  Peter

  Ik zeg alleen maar Come on The Hague!!!!!

 5. 5

  Marcoke

  COME ON THE HAGUE !!!!

 6. 6

  Ton

  Ik denk en hoop vandaag3-0!

 7. 7

  lodewijck van avezaath

  we gaan winnen. ik geniet al van de training, dus dat wordt wat vandaag.

 8. 8

  iwi

  Het arme RKC is zn belangrijkste speler kwijt en moet ook nog eens een aantal spelers missen.
  T moet gewoon een walk-over worden.

  1. 8.1

   Marcoke

   Pas nou op wat je zegt…..

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl