Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  De Zwart

  weg met die VAR!!

 2. 2

  Lang

  Naaibuis achter de knoppen van de VAR bij de club die in zijn achtertuin speelt. Kan hij ons ook nog eens naaien zelfs als hij niet fluit.

 3. 3

  Iwi

  Heel die VAR verheerlijking al tijdens WK.
  Maar dat het o.a heel die WK finale vergald,daar praten ze niet over.
  Dan nu al een paar keer meegemaakt.
  Het hele stadion incl spelers zien een doelpunt. Na 5 herhalingen zien ze een shirtje bewegen. Doelpunt afgekeurd. Rot toch op man.
  Ik ben het 100% met die VVV speler eens. Sommige beelden maken het erger dan het is. Goed dat het systeem er is,maar de volgende stap moet dus zijn dat deze consequent wordt toegepast,maar dat is in één dezelfde wedstrijd al niet te doen.
  Doellijn technologie is onomstreden.
  Maar bij vrijwel ieder doelpunt gaat er wel iets aan vooraf.
  Zo scoren ook ploegen uit onterecht gegeven corners,vrij trappen of een aanval waar een duel aan voorafgaat of een bal fysiek wordt afgepakt.
  Die scheidsrechter in de WK finale dan.hahaha.Die stond een half uur naar die monitor te turen.
  Als je het dan nog niet goed ziet,dan moet je juist concluderen dat een pingel wel erg zwaar gestraft is.Mooie Lul joh.

 4. 4

  Heel je reet vol

  VAR OF GEEN VAR er ze vinden altijd wel iets om ons te naaien, veranderd nooit klaar.

  Daarom moeten we investeren om meer kwaliteit enige manier om de corruptie uit Zeist te ontlopen.

 5. 5

  Brammetje

  Ik ben van mening dat met een ander middenveld je al meer potten kan breken dan met het huidige middenveld. Ik stel voor om Malone op het middenveld te zetten in plaats van Bakker. Immers door te schuiven naar de spits vanwege gebrek aan beter. Op zijn plaats zet je Goossens. Bakker mag dan de bank warmhouden. Hierdoor heb je een beter voetballend middenveld en Malone levert veel meer kracht en loopvermogen. Hopelijk heb je ook meer diepgang want bewegen zonder bal daar doen we bij Den Haag vrij weinig aan. Het ontbreekt veel spelers aan voetbal intelligentie.

  Wie moet dan op de rechtsback positie? Polley of Goppel. Mijn voorkeur gaat uit naar Polley. Die jongen heeft iets meer overzicht dan Goppel die meer geschikt is als rechtsbuiten. Hierdoor ontwikkelt Polley zich en wordt ie meer waard.

  En Groothuizen mag weer wat extra gaan trainen zodat hij wat meer klemvast wordt. Ik neem aan dat hij er staat zodat hij beter wordt en meer waard wordt in de toekomst.

  1. 5.1

   supporter

   Eens met die opstelling!

 6. 6

  Oscar

  Mijn voorkeur gaat uit naar Goppel op rechtback. Eens met de wissel Malone en Bakker.
  Lorezo mag naar het tweede elftal.

 7. 7

  Marcoke

  Ik weet het niet met Goppel. Te onrustig aan de bal en oogt te kwetsbaar. Malone had ik allang met Immers en Nasser op het middenveld gezet. Bakker vind ik net niet genoeg klasse hebben. Scoort bijna niet en geeft te weinig assists. Misschien ook Beugel op de bank en die Pinas erin. Beugel maakt teveel fouten en is opbouwend gewoon zwak.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl