Over de schrijver

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Hein

  Zal me niks verbazen dat UVS het nu voorlegt aan een internationaal gerechtshof om zo de boel weer verder te frustreren.
  Ik mag hopen dat de procedure tot beslaglegging op de aandelen direct na de uitspraak officieel is ingediend .

 2. 2

  peter vakkie g

  dat is inderdaad de enige manier beslag leggen op de aandelen want die 2 miljoen kun je wel vergeten die chinezen hebben er al 20 miljoen in geinvesteerd je denkt toch niet dat ze weer 2 miljoen gaan betalen aan een stelletje amateurs

  by the way ik heb ook nog steeds geen bericht gehad van ticketingservice den haag waarom de seizoenskaarten in de kkdivisie net zo duur zijn als in de eredivisie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  voor welke speler zullen wij op dit moment een seizoenkaart nemen graag een reactie op dit forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. 3

  heeljereetvol

  Ik geef die Chinezen helemaal gelijk mongolen zijn het, dat zie al wat voor prijzen ze durven te vragen voor een zeer matige ploeg met een mongool als trainer in de KKD.

 4. 4

  Marcoke

  Chinesen zijn “aardig” tegen je zolang ze hun zin maar krijgen. Zo niet dan worden het hele vervelende lui waar je beter niets mee te maken wilt hebben.

  Naar volk

  En wat de prijzen van de sc betreft, ik vind het niet erg om ergens voor te betalen als ik waar voor mn geld krijg. Maar de afgelopen 2 jaar waren ZO slecht dat ik mij alleen maar heb zitten ergeren en dat zal komend KKD seizoen alleen maar meer worden vrees ik. En ik ga geen bijna ere-divisie prijzen betalen voor KKD voetbal wat echt totaal niet aansprekend is qua tegenstanders of in de media.

 5. 5

  Den Haag Youth

  Huilen huilen huilen stelletje babys

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl