Over de schrijver

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Rob

  FC Den Haag begint vol vertrouwen aan de laatste weken van het kalenderjaar. Aanvaller Daryl van Mieghem zegt dat het ‘een reële gedachte is dat wij met de winterstop bovenaan staan’. Ook zijn trainer Darije Kalezic ziet zijn ploeg de komende weken veel punten vergaren.

  Ik heb er minder vertrouwen in. Als je ziet hoeveel punten er de laatste tijd verspeeld hebben.
  Wordt wel gezegd dat er doelpunten zijn ingekocht maar vindt dat zwaar tegenvallen.

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Achterin geven we te veel weg en daar valt voorin niet tegen te voetballen omdat inderdaad we te veel kansen nodig hebben om te scoren. Vooraf werd gezegd dat we met Jort van der Sande ook doelpunten hadden ingekocht maar hij staat pas op 2 doelpunten volgens mij dus zijn we afhankelijk van alleen Veerman. Er moet helaas ook dit jaar in de winterstop nog het eea gerepareerd gaan worden anders wordt zelfs de nacompetitie nog een harde noot om deze te halen.

 3. 3

  Ton

  Muggenschifters wat ik al een tijdje zie in mijn glazenbol zie!
  Dat is dat wij de 3e periodetitel gaan pakken!

 4. 4

  Peter

  Gelukkig redde Veerman de boel nog een beetje. In iedergeval een puntje erbij. Dit jaar opbouwen en volgend seizoen promoveren.
  Come on The Hague

 5. 5

  Verkeerde Henk

  En trouwens ik dacht dat we een redelijke trainer hadden aangesteld, hard maar eerlijk. Echter hoe hij gisteren na de late gelijkmaker langs de lijn stond te schreeuwen en te gebaren, dacht ik even dat we een 2e dorpsgek hebben binnengehaald. Dacht hij nu echt dat de spelers dat gezien hadden en hij hiermee de spelers nog extra motiveerde?……..

  1. 5.1

   Ton

   Hij wilde met 2-3 winnen en drie punten mee naar Denhaag nemen!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl