Over de schrijver

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  De Geep

  Toch beschamend dat verdedigen van ons, binnen 12 minuten 2 / 0 achter tegen een club die een kleinere begroting heeft dan Katwijk.
  Ga je team eens goed leren om met z´n allen goed te verdedigen tegen Jong kutrecht hadden we ook al heel snel 0 – 2 achter kunnen staan was het ook open huis.

 2. 2

  Peter

  Inderdaad is de achterhoede ons zwakste punt.
  Hier versterking voor nodig en dan volgend seizoen promoveren.
  Dit jaar team opbouwen dat eredivisiewaardig is.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Surmeli is zelf een aanvoerder onwaardig. Vind hem een zeer middelmatige voetballer, verliest regelmatig de bal, maakt veel onnodige overtredingen met bijbehorende gele kaarten en verliest zoals tegen Helmond ook regelmatig zijn beheersing. Oké de fout tegen Helmond ontstond door Ideho die te makkelijk de bal kwijtraakte maar Surmeli moet niet in het strafschopgebied de scheidsrechter de kans geven om de bal op de stip te leggen. Hij moet gewoon aan de binnenkant naast de speler blijven lopen.

 4. 4

  De Geep

  Het probleem is niet alleen de verdediging verdedigen doe je ook met je voorhoede en middenvelders zijn heel belangrijk, Alleen dat typische Nederlandse verdedigen niet meelopen niet kort zitten, niet met volle overgave kost wat het kost zorgen dat die bal er niet in gaat.
  Misschien maar eens zorgen dat het conditioneel beter op orde wordt zodat ze wel met z´n allen kunnen omschakelen bij balverlies.

 5. 5

  Rob

  De verdediging is vaak zwak omdat de rest ook niet meeloopt.
  En dat verlies van Ideho staat niet op zich zelf. Je ziet wekelijks ( en niet alleen bij ADO) dat dit komt omdat de teveel met zich zelf bezig zijn ipv voor het team te spelen.
  Daarnaast is het gewoon een domme overtreding en geef je de scheidsrechter de kans om de penalty te geven.

  Door te weinig kwaliteit, verkeerde mentaliteit ( willen winnen, voor elkaar vechten) en de teveel spelers die geen teamspelers zijn zal je nooit promoveren.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl