Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  Realist

  Mooi en trots op onze kleuren , waar maken die eikels zich eigen druk om ? Anti 020
  Lekkah belangrijk allemaal
  Yichaaaa

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Gooi met deze tekst nog even olie op het vuur…..Ik begrijp dat je er verslag van moet doen maar om zo laatdunkend deze tekst te schrijven, draagt niet bij aan het gezonde verstand van onze supporters. Ik wil hier alleen maar mee zeggen, jongens ik begrijp de frustratie maar ajb laten we onze kop erbij houden. Als er klerezooi ontstaat doen we onszelf en onze club geen goed aan!!!!

  1. 2.1

   Ed

   Ik heb juist veel weggelaten en neutraal gemaakt (maar wel uiteraard een beetje Haagse humor). Als je dat niet begrijpt dan kom je van een andere planeet gooz!

 3. 3

  Hans

  Ik zou zeggen laat Ajakkus zich a.s. zondag groen en geel ergeren. Maar gezien de eerste wedstrijd zal het heel moeilijk zo niet onmogelijk worden. Vol gas graag!

 4. 4

  Hans

  Overal in het nieuws lees ik dat deze actie door FCDH fans is gedaan, maar is daar al bewijs voor, bestuur van FCDH? De Haagse club in diskrediet brengen zou ook een mogelijkheid zijn, of niet? Niet te snel roepen en iemand verdenken is wat anders als dader zijn. Er zitten ook onschuldige mensen in het HVB. Natuurlijk keur ik deze actie volledig af!

 5. 5

  Peter

  Ach. Als ( ik zeg als) het onze supporters zouden zijn , dan wijs ik “onze” burgemeester Krikke als hoofdverantwoordelijke aan. Te gek voor woorden om 250 van die gasten in onze stad te laten demonstreren op de wedstrijddag.

 6. 6

  Voorburg

  Inderdaad die Krikke is niet goed bij haar hoofd en de veroorzaker hiervan, ik denk dat dit haar laatste actie geweest is. Lijkt me dat dit zondag niet goed gaat. Na het zoveelste debacle kan ze oprotten. Ze is wel altijd op de hand voor volk uit 020 eerst die zwarte pieten viezerikken uit 020 en nu die supporters uit 020 toelaten. Ze kan beter burgemeester van 020 worden wat voor binding heeft ze nou met Den Haag, oja ook nog de vuurstappelbouwers de schuld geven

  1. 6.1

   Peter

   Helemaal mee eens.

 7. 7

  lodewijck van avezaath

  ze hadden haar moeten krikke, wat een heks dat wijf. dat noemt zich burgemeester misschien zijn het wel 020gers die het geflikt hebben want het zijn en blijven lafaards.

 8. 8

  HG

  Denk eens na, Krikke heeft er belang bij dat het misgaat. Geeft haar mandaat vervolgens met maatregelen te strooien en dingen te verbieden. Volgend jaar bijvoorbeeld geen of sterk aan banden gelegd vuur op Scheveningen. Laat het eerst (gecontroleerd) “misgaan” op een paar hectare gras ten koste van de naam van onze club en kan dan de krachtvrouw uithangen. Wees dan echt een wijf met ballen en laat ze een route lopen door de binnenstad. Doorgestoken kaart. Trap er niet in en zwijg die clowns uit 020 en het openbaar gezag dood.

  1. 8.1

   Fan1968

   Zo waar !!!!! Helemaal mee eens

 9. 9

  Jansenma

  dat conspiracy wil ik nog wel geloven maar het kan toch niet zo zijn dat je omdat krikke iets door laat gaan de schuld geeft dat er met vingerverf is gekleurd ( en dan heb ik het nog niet eens over de kreuzen.. dat is aan ieder maar je weet dat heel NL er over valt ) 30 jaar lang zitten wij te zeuren nee als je joden roept is het niet ww2 en nu ga je zelf ( of wie zegt dat het hagenezen zijn en niet amsterdommers) zelf de ww2 er bij halen dat is niet slim..
  dat je een deur van een huis geelgroen verft… okee kan ieder een over lachen.

  maar dit is natuurlijk nooit een reactie op een demonstratie..

  en laten we nou ons in bedwang houden en niet als debielen dat malieveldje moeten willen bestormen Denk aan de de naam van je club die eindelijk een beetje positief is
  of gaan we daarna weer calimero de knjb is altijd tegen ons… bedank je vriendjes dan maar

 10. 10

  Olitano

  Het enige wat leuk is aan de inzending van Jansenma is “amsterdommers”

 11. 11

  Voorburg

  Zo en heeft die stink h… vaneen Krikke nou haar zin en handje vol neuzen die kwam demonstreren. Ik neem aan dat de Mos vragen gaat stellen wat dat gekost heeft ik heb nog nooit zoveel politie gezien in de stad en omgeving. Volgens mij zijn er honderden agenten ingezet, tientallenpolitiewagens honden paarden politie op de fiets wegen afgesloten en waarom????
  Omdat zij haar vriendjes uit 020 wil laten demonstreren dit is nu dus zwaar mislukt.
  Krikke pak je rotzooi en rot op je bent niet van hier en je zal het nooit worden

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl