Over de schrijver

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  carrero

  tsja .. wat gaan we nu weer eens zeggen .
  ik ben supporter maar waarvan eigenlijk…. een heerlijke stad,
  geboren en getogen.
  verders is er niet zoveel. strik er omheen en grootvuil bellen voor een afspraak.

 2. 2

  tiemen

  Volgens Fons gingen ze beter spelen in de tweede helft, maar dat was niet waar. Feyenoord ging lopen klungelen en doelpunten weggeven, maar heus niet, omdat Ado ineens beter ging spelen. Ado bakte er in de tweede helft ook niets van, ze konden amper in de buurt van de goal van feyenoord komen.

  Dit team is een totale ramp, maar we wisten al, dat dat ging komen, met enkele noem het maar paniekaankopen, oprapen van datgene, dat niemand wil, spelers die nergens aan de bak zouden komen, het ging van As niet om kwaliteit, maar om het aanvullen, van de gaten (aantallen), waar de betere spelers zijn vertrokken. Van As laat het team voorbereiden tijdens de competitie wedstrijden. Welke Idioot (sorry ) doet geen enkele voorbereiding in de periode die daarvoor geschikt is.

  Aan de andere kant degradatie, staking van het pubiek, massaal wegblijven, kan die chinezen misschien eindelijk doen inzien dat het schip al lang gezonken is en opdonderen. Gelijk het hele bestuur er uit en opnieuw beginnen, van As kon een beetje voetballen maar waar hij nu mee bezig is, is de boel verder naar de kl.te helpen.

  Ach ja zolang hij zijn riante salaris maar krijgt zal de rest hem een zorg zijn, misschien wil hij beter, maar hij kan het niet, laat hem een sigarenzaak openen, niet de beste tijd hier voor, maar dat deden ze vroeger bijna allemaal.

 3. 3

  Westlandet

  Fons heeft werkelijk niemand aan t voetballen gekregen .ook Becker niet die ging beter voetballen omdat hij weg wilden en zo door beter spel mooiere club te krijgen ..

  Maar tis wel een gezellige sfeer hoor je elke x weer tis een schande .Al sinds zn komst takties belabberd .
  Maar tis overigens wel een super aardige man.

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Met de kwalificatie “aardige man” koop je geen brood #Westlandet….Fons is een tactische onbenul. Wie houdt zn betere spelers op de bank met het smoesje dat ze niet wedstrijdfit zijn?? Meer voetbal op t middenveld met Haye en Goossens en maar 1 verdedigende middenvelder ipv 2 welke hij nu opstelt. Daarnaast die Ould Chick eruit, heeft nog geen bal geraakt. Daarvoor Summerville inbrengen en op links Pawel Chibicki ipv Falkenburg. En Fons mag dan zelf kiezen wie hij als verdedigende middenvelder opstelt, Immers, Bakker of Malone. Vooralsnog opteer ik voor die laatste. Met zijn body en gedrevenheid, viel hij niet onverdienstelijk in.

 5. 5

  Ton

  Als fanatiek Feyenoord supporter wil ik mijn respect tonen door jullie te bedanken voor de waanzinnig mooie actie van afgelopen zondag.
  Voor mij zijn jullie de 2e mooie club van Nederland

 6. 6

  peter vakkie G

  degradatie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. 7

  peter vakkie G

  na 50 minuten het 1e schot op doel !!!!!!!!!!!!!! dat zegt toch alles !!!!!!!!!!!!

  neem naar AZ je telraam maar mee want ddat wordt weer niks !!!!!!!!!!!!!

 8. 8

  Marcoke

  “Ik was heel verrast door de eerste helft”, sprak de trainer…..

  En IK ben verrast dat hij verrast is !

  Dat zegt toch wel alles hoor, dat je dit niet ziet aankomen als je tegen een betere tegenstander speelt. Dan ken je je eigen spelers kennelijk niet met wie je al bijna 3 jaar samen werkt.

  Ik roep het al langer maar Fons is de zwakke schakel, samen met die onbenullen naast hem op de bank.

 9. 9

  Hans

  Wanneer worden de supporters van FCDH geknuffeld, Haagse (prof) voetballers?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl