Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  Ruud

  Kort er op 1 op 1 en hoopen op een counter

 2. 2

  Marcoke

  Laten we er eens realistisch tegenaan kijken:

  Hoe je ook speelt, 020 gaat gewoon hele goede kansen krijgen, punt. Dan kan je dat wel spastisch tegen proberen te houden maar hoeveel kansen creeer jezelf dan? Niet veel, als je die al krijgt met zwaar verdedigen.

  Dus, kijkend naar hoe Fnoord en Heracles hebben gespeeld tegen 020 ligt de tactiek voor de hand:

  Die gasten vroeg in de opbouw storen, liefst al op hun eigen helft, en ze geen tijd geven om te kijken en na te denken. Eigenlijk precies hoe 020 zelf tegen Real speelde, klem zetten en bij balbezit meteen de aanval zoeken.

  Is dat garantie voor succes? Nee, maar wel voor een leuke pot waarin je volgens mij meer kans maakt op een resultaat!

 3. 3

  Heel je reet vol

  Met de timmerman goal dicht spijkeren en kijken of we wat kennen scoren op het malieveld.
  Maarja fonzie zal de leuntactiek toepassen ik denk dat het bij rust 0 3 staat dat zou realistisch zijn, tegen Pec hadden we al de extra middenvelder en dat kwam El Khayati niet ten goede.

 4. 4

  iwi

  De ideale taktiek is Fons een dag vrijaf geven. Aangezien ze meestal als een drol beginnen een gastspreker vooraf het praatje laten doen ipv dat slome slappe uit zn nek gelul.De zwakte van Ajakkes is de laatste tijd de bereidheid van met name het middeveld om bij balverlies om te schakelen.
  Met Necid en El khayati gaan wij ze in dat opzicht geen pijn doen. Wij missen sowieso al Dynamiek op het middeveld. Alle ballen alleen op Becker is ook zo voorspelbaar als de pest. Daarom vind ik Malone als xtra middevelder of een Goppel geen gek idee. Net als Zhang en/of Lorenzen. Maar ze missen allen stuk voor stuk wedstrijdritme.
  Op het veld gebeurd het,maar wij kunnen zeker een 12e man zijn.

 5. 5

  Marcoke

  Nee geen Lorenzen zeg, dan liever Hooi met handige acties. Ik hou m’n hart vast voor Kanon en Beugel tegen de snelle aanvallers van 020. Die 2 worden helemaal dolgedraaid ben ik bang en aan alle kanten voorbij gelopen.

 6. 6

  iwi

  Het zal hoofdzakelijk meeverdedigen zijn om die Ajakkus back tegen te houden.Normaal zal ik ook voor Hooi gaan.Ookal is hij eerder een leuke speler dan een goeie.
  Ik bedoelde eigenlijk in de spits.
  Necid gaat geen voorzetten krijgen en gaat niks klaarspelen in de ruimte tegen die Te Ligt.

 7. 7

  iwi

  Jammer genoeg gaan we nooit weten wat die Zhang nou werkelijk kan. Die gaat nooit wedstrijdritme gegund worden.

 8. 8

  Rob

  Kort erop en fysiek op het randje. Houden de spelers van Ajakkes niet van. Twee snelle spelers voorin en middenveld weglaten. Opbouwend wordt het toch niks. Lange bal erover heen en hopen dat ze een doelpunt kunnen maken. Ajakkes zal iig meer mensen achterin houden wat weer scheelt in de aanval.
  Of ……. echt gaan voetballen zodat de supporters ook eens verwend worden. Liever verliezen met voetbal dan afgeslacht worden met bagger leun voetbal.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl