Over de schrijver

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Een onsamenhangend verhaal van een gefrustreerde speler die vorig seizoen niets klaar speelde. Wat moeten we hiermee??? Voor kennisgeving aannemen en door….

 2. 2

  Peter

  Nahhh, te makkelijk om Kramer zo weg te zetten.
  Kramer werd verkeerd gebruikt. Geen vleugelspelers om hem in stelling te brengen. Gekoppeld aan het feit dat er toen 20 gelukzoekers en rare trainer kwamen. Tsja dit kan je Jol en ook Hamdi aanrekenen.

 3. 3

  Bas 1968

  Blij dat hij weg is

 4. 4

  Rob

  Wat een lulkoek. De oudere hebben altijd wat extra’s gedaan? Flikker ik man. Die waren het meest schuldig aan de degradatie met jou voorop. Je bent zo lui als touw. Ook bij RJC staat je inmiddels meer buiten de lijnen.
  Ben zo blij dat je opgehoepeld bent.

  1. 4.1

   Mw

   Heeft hij alweer een andere club? Heb ik dan als fan van hem gemist. Bij ons nooit echt op zijn waarde en mogelijkheden gebruikt. Altijd gebrek geweest aan de juiste buitenspelers.
   Hoop dat het nu bij RJC wel gaat lukken!

 5. 5

  mars

  blij dat je weg ben mongool je doet geen tyfus je loopt erbij als een slak en dat lig niet aan de leiding dat jij niks doet mafketel enige wat je kan is overtredingen maken

 6. 6

  lodewijck van avezaath

  en toch heeft hij gelijk

 7. 7

  Marcoke

  Heb het niet zo op Kramer maar hier in geef ik hem groot gelijk. Jol lijkt mij ook een hele nare kerel met achterbakse maniertjes. Beetje zeggen dat je werk erop zit om vervolgens kansloos te degraderen. Bedankt hoor Martin!

 8. 8

  T.K.

  Ligt niet aan Jol of wie dan ook maar aan hemzelf. Hij en andere ‘ouderen’ gingen kliekjes maken en tegen de leiding ageren omdat ze hun broodje wilde houden. Niemand wilde ze hebben en dat was logisch. Ze brachten niks. Kon de leiding ook nog een grote bek krijgen van deze supersterren. ‘Anders ga ik weg!’ Werd gezegd. ‘Ok’ was het antwoord dat ze niet verwachtten. Nu gaan huilebalken. Al die supersterren zijn nu bankzitters, precies dat waar ze bang voor waren. Daarom wilde ze blijven omdat ze bij ADO zgn veilig waren. Maar vanuit China moest er bezuinigd worden en dat wilde deze prinsen niet. Waarheid is dat we eigenlijk al 3 jaar degraderen met deze binken. Ohja, niet te vergeten jouw reacties op publieksprijs en topscoorderprijs in het seizoen dat je naar Feyenooit ging. Lekker enthousiast. Ga weg man. Neem een kroketje en be happy. Geluk ermee.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl