Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  ooievaartjuh

  Ik vind Fontijn een topper, hij is open, eerlijk en staat voor alles open ! ik heb de volste vertrouwen in die man !

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Laat mr.Fonteijn nu eerst maar eens het eea bewijzen. Vooralsnog vind ik dat m.n. luchtkastelen de media ingooit. Ik ben vooralsnog kritisch daar bij mij nog altijd de dubieuze rol die hij bij Ajakkes vervulde helder voor de ogen staat.

 3. 3

  hoppie

  Heeft de Bruin al een sv? Wat zal hij balen dat hij geen baantje heeft bij ADO??

 4. 4

  Broodje Warme Worst

  Natuurlijk komt Fontein na zo’n mooie avond als van de week met dit soort dingen. Maar moet toch wel zeggen dat deze man na Robert Langenbach, mij wel goed in de smaak valt. Was ook een pessimist, maar nu alles met Wang en Co tot een goed einde is gekomen wil ik hem toch alle credits geven om van onze mooie club het beste te maken! Dus Maarten, regel deze zomer een toernooi met onze vrienden vanuit Italië,Polen en natuurlijk België, dan kan je nooit meer stuk!

 5. 5

  Cor

  Weinig kritisch vermogen hier. Kijk eerst even naar de voetbal cv van onze Wassenaarse vriend
  Fontein. Een jaar of twee bij Ajax en weggestuurd. Daarna een half jaartje bij AZ en weggestuurd en achter de geraniums.Kijk maar op Wikipedia. Staat daar ook nog vermeld als “directeur” van HVV, staartclub in de tweede klas amateurs. Heeft korte tijd namens Ajax en later AZ in werkgroepjes van UEFA en FIFA gezeten. Ook daar weggestuurd. Let op, vrienden.

  1. 5.1

   leo

   Hij heeft volgens mij ook nog iets met ijsjes / Unilever gedaan?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl