Over de schrijver

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Marcoke

  Uit alle opmerkingen van de spelers én trainer blijkt dat men totaal geen winners mentaliteit heeft. Het moet allemaal maar “op zn Haags” met de beuk er in en alles geven bla bla….

  En het voetbal dan?

  Aha……dat lijkt dus al jarenlang NERGENS op! Na 90 min wandelvoetbal is men al doodop met kramp en al. Kijk deze week eens naar de CL, hoe de (top) spelers daar over het veld gaan. Wel even een verschil hé? En dat heeft NIETS met kwaliteit te maken maar met conditietraining en de absolute WIL om te winnen.

  Nou laat ik het treffender zeggen, met wil wel winnen natuurlijk maar men heeft het gevoel niet dat ze MOETEN winnen zoals bij topclubs. En als je dat niet hebt dan houdt het op…

 2. 2

  FCDH FOÂHEVÂH

  Ik weet vrijwel zeker dat je supporters fitter zijn dan je voetballers! Maar wij gaan niet opzij! Stop met bang zijn om te verliezen! Ik heb liever dat je aanvallend voetbal speelt en strijdend ten onder gaat, dan dat je op een laffe manier probeert een 1-0 voorsprong te verdedigen.(Waarvan je weet dat Den Haag dat niet kan.) Geef jonge spelers een eerlijke kans om te ontwikkelen en waarom haal je spelers als Cibicki en Haye als je ze niet laat spelen? Een aantal spelers zijn totaal niet gemotiveerd, laten hun man lopen of sloffen na een achterstand achter de feiten aan alsof ze de 80 gepasseerd zijn. Verwijs die lekker naar de tribune tot ze gaan inzien dat zij de zwakste schakel zijn, terwijl zij de routiniers zouden moeten zijn. Het is alsof er een dood paard voor de kar gespannen is en ze nog steeds verwachten dat dat dode paard de kar trekt.

 3. 3

  DegradatieSpook

  Gemiddelde leeftijd ligt bij ons op 30 jaar vinden jullie het gek dat alles zo traag en langzaam gaat ze zijn niet meer vooruit te branden!!

  Heb emmen zondag zien spelen en die zijn echt 10 keer beter alles gaat 10 x zo snel bij hun

 4. 4

  lodewijck van avezaath

  en wie zijn schuld was het weer dat tegendoelpunt????????????juist meijers. kneus.

 5. 5

  Rob

  Je ziet hier het probleem. Fons zegt dat ze kei en keihard werken.
  Ha ha, rot toch op man. De meeste gaan zo langzaam over het veld dat je denkt naar een bejaarden elftal te kijken.
  Zolang hij denkt dat de “ervaren “ spelers het extra brengen wat ADO nodig heeft zal er niks veranderen en wordt het een klote seizoen waarbij constant degradatie voetbal gespeeld moet worden.
  Als je al jaren aan het bouwen bent net een redelijk budget en je zet dit op het veld beer moet je toch echt toegegeven dat je geen trainer bent.
  Leiding en bestuurders liggen ook te slapen want nu een oude lullen elftal en geen geld voor andere spelers. Dit hadden ze geleidelijk moeten doen. Veel geld wordt weggegooid aan spelers die nooit aan voetballen toekomen omdat ze simpel de kans niet krijgen.
  Haye niet Necid niet en gaan maar door. Deze jongens willen straks weg en zullen er alles aan doen om hun contract op te zeggen. En gelijk hebben ze.

 6. 6

  iwi

  Er zit gewoon 0,0 voetbal in deze ploeg.
  Als ze bal 30x breed en terugspelen denken ze dat ze goed voetbal spelen.
  Maar het gaat om de pass vooruit.
  Geen balvaste en lopende spelers voor de bal.
  lopende mensen kan je trainen.
  Doorbewegen ook.
  Natuurlijk heb je niet de kwaliteit om oogstrelend voetbal te spelen.
  Op de 0 is dan een alternatief,maar in thuiswedstrijden tegen middelmatige ploegen die een puntje ook prima vinden,daarvoor kom je niet naar het stadion.

 7. 7

  Doedel

  Die Meijers ,weer zijn fout die lampelul.

 8. 8

  De Geep

  Wat heb je aan keihard werken als de meeste nauwelijks in de duels komen op 3 meter staan te dekken. Kennelijk mag de aanvoerders van ons fout na fout maken hij wordt toch gespaard de zwakste schakel laten staan omdat hij keihard werkt.

 9. 9

  Schollekop

  Ja, ja, ze werken kei-en keihard. Maar de spelers beter laten voetballen is toch echt jou verantwoordelijkheid, mafkees.

 10. 10

  Tiemen

  Ga lekker zo door Groenendijk, steeds meer supporters gaan je haten om jou stomme opstellingen, jouw persoonlijke lievertjes die altijd moeten spelen, en het laffe niet vooruit te branden spel.

  Volgens mij loopt iedereen in de organisatie inclusief de trainer aan het handje van China, niemand durft ook maar iets te zeggen, bang om hun baan te verliezen. Wang bepaald wie gaat en wie mag blijven. Op deze manier van presteren kom je straks niet meer aan de slag in het betaalde voetbal. Niemand wil schijtluizen voetbal, bestuurders of trainer.

  Zie, hoe aan onze voorgaande trainers, Henk Fraser, Maurice Steijn en John van den Brom gertokken werd, maar voor jouw Fons Groenendijk, is er niemand die je hebben wil. wordt toch eens wakker man, speel met nieuwe spelers, die je nu geen kans geef, we willen meer beweging actie en beleving op het veld, vechten voor een overwinning. zelf als je met een of 2 doelpunten voor of achter staat. Je spelers moeten gewoon vol gas gaan niet still staan of snenteren over het veld, ze moeten gewoon 110% geven, of opdonderen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl