Gerelateerde berichten

14 Comments

1. 1

Vorepark

Jammer, eerste doelpunt buitenspel. Tweede tegen doelpunt stond Hanssen statisch in het doel maar heeft het wel goed gemaakt. En hoe!

2. 2

Sassenheim

Haha, lekker weer eens met mijn vrouwtje naar de wedstrijd, BAM nu tenminste allebei een zere strot van het juichen, wil ze weer vaker mee.

3. 3

wv

Wordt Hansen de nieuwe Kramer die steeds in de laatste minuut de punten gaat pakken……..?

4. 4

eddy

laten we Schaken niet vergeten,die was ook top.

Cor

FCDen Haag is uniek; 90 minuten lang geen enkele kans gecreëerd en toch twee keer gescoord. Iedereen blij.

1. 6.1

GeorgeJMS

Maar wel ouderwets gestreden en dat kansen creëren komt nog wel, Cor. Deze eerste wedstrijd van ’15-’16 was gelijk tegen het sterkste clubteam van NL en dan op zo’n manier een dik verdiend – want daarop valt beslist niks af te dingen – gelijkspel uit het vuur slepen!
      De komende 2 wedstrijden tegen F.C. Tuk en Kutreg worden pas echte graadmeters om te zien hoe wij ervoor staan.
      Schaken was, ondanks dat hij een flink aantal maanden geen wedstrijden meer had gespeeld, al meteen goed en kan, als hij meer wedstrijdritme heeft, alleen nog maar beter worden en als er straks een klik is met Havenaar (zoals bijvoorbeeld in het-seizoen-dat-alles-lukte tussen Kubik en Bulykin), gaan we wellicht nog mooie dingen meemaken.

7. 7

lodewijck van avezaath

het enige wat er nog aan mankeert is die Malone,verschikkelijk zeg

8. 8

VinzDH

lekker open wedstrijd van Den Haag, leuk voor het publiek hoop niet dat je zo tegen je concurrenten gaat spelen. Nu pakt het goed uit maar 9/10 keer ga je op je bek. Het is dat psv de eerste 18 minuten hun vizier niet op scherp stond anders stond je 0-3 achter, zelf geen kans gehad. Schaken was een plaag rennen en vliegen alleen was het natuurlijk 0,0 rendement als na 5 wedstrijden nog geen voorzet is aangekomen ga ik me mateloos irriteren dat weet ik nu al. Ben redelijk positief omdat het er fris uitzag en ze ervoor vochten maar ik hoop niet dat ze zo ver (soms wel 70 meter) uit elkaar spelen.

Held is natuurlijk Hansen

9. 9

peterdenhaag53

Geweldig gedaan Hansen! Bedankt.

Schaken speelde prima wedstrijd. Mooie acties en snel! Goed duo met Ahlberg.
    Hard werken loont zo zie je maar.
    Duplan ..handige tactische speler.
    Havenaar erbij en ik zie het wel zitten dit seizoen.

10. 10

Hans

FCDH geweldig gedaan, ik heb genoten! En ga zo door!

11. 11

Rob

Wat mij nog steeds verbaasd is dat er geen speler gehaald is die een vrije trap c.q. Corner kan nemen. Wat een drama. Er komt niks aan en zijn wij net als vorig seizoen totaal ongevaarlijk. Een speler met een goede trap kan net dat beetje extra brengen om een doelpunt te maken. Begrijp trouwens ook niet waarom Houtkoop weg moest en ook niet waarom Te Vrede niet goed genoeg zou zijn. Speelde bij Hoerenveen toch heel behoorlijk.

1. 11.1

Kaalkop

Ze hadden waarschijnlijk al een principe akkoord met Mike. Dat is een soortgelijke spits alleen dan met veel meer ervaring in de Ereleague en internationaal

12. 12

Kaalkop

Wat een geweldige resultaat. Had ik nooit verwacht tegen kampioenskandidaat nr.1 Schitterend doelpunt van Hansen. Zekuh verdiend. Tranen in me ogen zo mooi