Over de schrijver

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  Mw

  Alleen de Mos verdient alle eer. Alleen hij moet gefeliciteerd worden.De rest van de raad heeft alleen tegengewerkt en zijn de parasieten. De Mos is de persoon die zich heeft opgeworpen en een faillissement voorkomen. Achteraf komen deze minkukels met hun mooie verhalen en bedoelingen op de proppen. Volgens mij komen er weer verkiezingen! De vlag hangt uit. Zal wel de “maandelijkse” rode vlag zijn.

 2. 2

  Peter

  Ben het een keer helemaal met Mw eens. De Mos heeft de club steeds onder de aandacht gehouden en zette druk op de wethouders en raadsleden.

 3. 3

  Tiemen

  Kost de gemeente geen cent, de veel te hoge huur blijven ze innen, dus vandaar dat de vlag uit hangt. Lekker goedkoop onder alle problemen uit gekomen en ze krijgen nog felicitaties ook. Ik zag Ado liever in Haagse handen, maar dan moest iedereen opstappen, nu dus niet. De zakkenvullers vieren dus weer feest en alle andere belangstellenden zijn mooi in de maling genomen. Beetje dubbel gevoel, maar ik sta nog niet te juigen, zeker niet met een doelstelling tussen 8ste en 12de plaats. We gaan dus een beetje anoniem de ere in, als dat al lukt, een beetje zoals met die chinezen.

 4. 4

  Ton

  Gisteren zag ik David Beckham op het Forepark!
  Wat zal hij daar gedaan hebben?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl