Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  Verkeerde Henk

  De Graafschap heeft geen enkele goede uitgespeelde kans gekregen en toch 2 doelpunten tegen.
  De eerste was een lucky schot waarbij Marsman er weer eens ongelukkig uitzag en de tweede was een cadeautje van de scheids.
  Hierdoor is de return nog spannend maar moet eerlijk zeggen dat we goed speelden.
  Maar waarom geen Ideho?
  Absalem stond nu op zijn plaats. Deed het goed maar aanvallend geen schim van Ideho en verdedigend is Ideho niet veel slechter dan Absalem. Maar een winnende trainer heeft in dit geval altijd gelijk toch?!?!?

 2. 2

  heeljereetvol

  Dit moet kat in het bakkie zijn de Graafschap is niet best hierna gaat het echt lastig worden, die engnek van een scheids met z’n pingel sloeg helemaal nergens op.

  @Verkeerde Henk je moet Ideho vervangen voor Schalk alleen dan moet hij afstappen van z’n 5-3-2 systeem, maar je kan hem ook gewoon proberen op diezelfde positie.
  Absalem en Vlak speelde een goede pot, Schalk is echt een blind paard met Ideho zijn we veel gevaarlijker, ben ban als we RKC/Excelsior krijgen dat hij zo blijft spelen.

  1. 2.1

   Verkeerde Henk

   Schalk stond als nummer 10 opgesteld maar die moet in de 16 komen dan is hij gevaarlijk. Op 10 kan je beter vd Sande opstellen en Schalk gebruiken als pinchhitter hiervoor was hij oorspronkelijk ook gehaald.
   Enne, Absalem speelde nu een aardige wedstrijd maar is niet te vergelijken met Ideho en tegen een sterkere tegenstander komt Absalem verdedigend echt te kort en zie toch liever Ideho, ben je aanvallend een stuk gevaarlijker.

 3. 3

  Ton

  De jongens hebben er wel kijk op met hun reacties maar niet heus!

 4. 4

  Bas1968

  Die van der sande komt toch een hoop snelheid tekort daarin snap ik kalezic nog wel.

 5. 5

  Rob

  @Ton, nee jij hebt er kijk op met die wazige glazenbol van je.

  1. 5.1

   Ton

   Vanavond 3-1!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl