Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  Geertruidenberg

  Een BMW staat voor een hoop hagenezen toch voor de duurdere auto wat momenteel niet echt past bij de club, laat de club eerst maar zich eens bescheiden opstellen, geld te kort maar wel BMW rijden?

 2. 2

  Tiemen

  Ik vind het zowiezo belachelijk dat een club als ado op de rand van een failliesement, auto’s al dan niet gehuurd moeten geven aan hun spelers. Ze krijgen een riant salaris velen hebben aan het eid van hun carriere miljoenen euro’s op de bank staan. Het zou meer gepast zijn als spelers, net als iedereen gewoon zijn eigen auto koopt, ze spelen hun favoriete spelletje als beroep, een ander krijgt toch ook geen auto van zijn baas in een gemiddelde baan. Spelers van Ado zijn grotendeels uit nood gecontracteerde amateurs, voetballers in opleiding, zogezegt. de geroutineerden hebben al een leuk banksaldo en zijn gewoon gekomen om af te bouwen.

 3. 3

  Ton

  Geef ze een OV jaarkaart bespaart een hoop geld voor de club en de toekomstige eigenaar!
  Die ziet het huren van een BMW misschien niet zitten en wil hij liever dat de spelersgroep in een Rolls Royce rijdt!

 4. 4

  Mw

  Wat een kinnesinne. Het betreft grotendeels een sponsordeal. Elke zichzelf respecterende club heeft een autodealer als sponsor. Werknemers hebben vaak ook een lease auto met bijtelling. Waarom onze spelers niet? Is deel van een normaal arbeidscontract. Zijn geen miljonairs die bij ons voetballen. Denk na voordat je ongefundeerd reageert!

 5. 5

  Geertruidenberg

  Mw,

  Als je schulden heb bij vele schuldeisers is het niet gepast om BMW te rijden, je geeft een verkeerd signaal af. Heeft niets met kinnesinne te maken maar met de huidige situatie waarin de club zich bevind.

 6. 6

  Peter

  Wat mij betreft mogen de spelers best in een sponsorwagen rijden. Mooie secundaire arbeidsvoorwaarde. Lekkah hoor zo’n BMW. Come on The Hague.

 7. 7

  Bas1968

  Wat een vreselijke kut wedstrijd.mw jongens zeker wezen proefrit gemaakt in hun BMW ipv concentratie voor de belangrijke wedstrijd

 8. 8

  Peter

  Wedstrijd was heeeel slecht.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl