Over de schrijver

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  peter vakkie g

  het maakt ook niet uit hoe je wint, als je maar wint en als dit is met de lange bal en snel aansluiten, daar is niks mis mee we hebben in de 1e helft van dit seizoen al gezien dat opbouwen van achteruit niet gaat omdat je daar de kwaliteit voor mist. met die engelse jongens erbij lekker de boel dicht houden, linies kort op elkaar en bij balverlies van de tegenstander snel eruit en lekker counteren . zo heeft pisvee het al jaren gedaan !!!!!
  straks is die Baluta speelgerechtigd en maybee is hij de man met de creatieve pass
  ik ben benieuwd tegen kutrecht, die spelen ook niet geweldig het loopt johnnie nsb al dun door de broek hahaha

 2. 2

  De Geep

  Nou met Goossens ga je dan heel vee balverlies lijden gezien hij zeer onnauwkeurig is in z’n passen weinig komt aan, wel jammer gaat weer ten kosten van echte voetballers en creativiteit en zullen we per saldo weinig opschieten vergeleken met het spel vanFonzie.

 3. 3

  Peter

  Niet om aan te gluren.
  Gaat nu alleen maar om de punten.
  Zal toch echt een lange termijn oplossing/plan/beleid moeten komen. Met dit voetbal komt het stadion echt niet vol.

 4. 4

  Realist

  Echte voetballers hahaha , we zijn rijp voor de slachting , ook met deze Engelse amateurs

 5. 5

  Theo

  Pardew heeft goed gezien dat de basis voor ECHT voetbal met uitzicht op verbetering totaal ontbreekt. In de afgelopen 10 jaar is bij ons al het voetbal eruit gehaald in ruil voor wekelijks opportunisme, ofwel de lange lik naar voren, een lantaarnpaal als spits en veel fysiek geweld.
  Ons “jagen, jagen” gerommel breekt ons nu op. Misschien kunnen we het met veel gebluf dit seizoen nog net redden, maar volgend jaar zijn we zeker aan de beurt. Vrijwel elke positie is onvoldoende voor de middenmoot van de eredivisie, een plaats waar we qua begroting horen te spelen. We geven helaas de dure centjes uit aan tweederangs spelers, die bij ons per man zeker een ton teveel krijgen,
  Er zijn n u 5 spelers bijgekomen, die gelukkig maar tot juni blijven. Waarschijnlijk is straks alleen die Roemeen goed genoeg voor de Eredivisie, aan de andere nieuwelingen hebben we niets.
  Ga er maar aan staan om straks een geheel nieuwe selectie samen te stellen.
  Daar zie ik die brave Mo met zijn zelfbenoemde netwerk niet toe in staat.
  Het zal uit de vriendenkring van Martin Jol moeten komen. De derde keus van Raiola dus, ik kan niets anders bedenken. Met Van der Dussen als uitvoerder.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl