Over de schrijver

Gerelateerde berichten

1 Reactie

 1. 1

  GeorgeJMS

  Een interessante vraag die, denk ik, velen zich inmiddels stellen. In 1 seizoen 2maal verliezen van Emmen – dat zelfs de grootste pessimist vooraf niet durven voorspellen.

  Maar goed, wanneer gaat ’t los bij F.C. Den Haag?

  Naar mijn bescheiden mening in de eerste plaats, wanneer een wedstrijd wordt aangevangen/ingegaan met de juiste instelling. Het kan toch niet zo zijn dat bij het ontbreken van Tommie, de gehele defensie een ‘over m’n Haagse lijk’-mentaliteit ontbeert?

  Voorts zal er minder op mooiweer en net-niet voetballers geselecteerd moeten worden, en, bij herhaaldelijk falen van vaste basisspelers, binnen de selectie of in reserve en hoogste jeugdteams gekeken moeten worden naar alternatieven. Jonge, zeer talentvolle, spelers als Van Goppel en Zhang worden, ondanks de veelal teleurstellende resultaten, om onduidelijke redenen nauwelijks opgesteld. Daarbij is ’t mij een raadsel waarom bijvoorbeeld Lorenzen de voorkeur krijgt boven de met veel meer dreiging spelende Hooi, of waarom gisteren Malone wordt gebracht als vervanger van de geschorste Beugelsdijk, terwijl we in de persoon van Pinas een talentvolle centrale verdediger binnen de gelederen hebben?

  En zo roept jouw vraag ( bij mij) eerder meer vragen dan een resoluut antwoord op, Ed ?

  1. 1.1

   EersteViking

   En zoals zo vaak George, ben ik t helemaal met je eens. We zijn al n hoop ellende gewent door de jaren heen. Maar er is gewoon geen teken van verbetering. Geen visie, geen beleid…

 2. 2

  Marcoke

  Meest voor de handliggende antwoord op de vraag:

  Zodra je hun salaris gaat koppelen aan de prestaties op het veld.

  En dat gaat dus nooit gebeuren….

 3. 3

  Theo

  Op Scheveningen weten ze dat vis aaan de kop begint te rotten. Al meer dan 20 jaar wordt de grootste club van Den Haag door stakkerige amateurs geleid. Ook bij onze club rot het steeds opnieuw aan de kop. Ik kan me niet herinneren dat er in de laatste 20 jaar een directie en technische staf was die van voldoende formaat was. Allemaal amateurs of slappe knieën.
  Wel allemaal dikke salarissen, ook de spelers dioe nergens anders zoveel kunnen verdienen als in Den Haag.
  Gisteren zagen we de zielige Malone stumperen. Maar wel tegen een jaarsalaris van 225.000 euro. De idioot die dat op zijn geweten heeft is natuurlijk niet geschikt voor zijn taak.
  Voor onze cultheld Tommie geldt hetzelfde, Alleen verdient hij nog minstens 50 ruggen meer…..Buiten Den Haag lachen ze zich te barsten over zoveel onbenul en ondeskundigheid.
  In mijn stamkroeg zeggen ze: Het was, niks, Het Is niks en Het wordt niks.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl