Over de schrijver

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Jelle

  Sorry, maar Kastaneer en Hevel staan nog mijlenver van Wilson en Iakovenko. De ervaring en het vernuft dat je ziet bij Iakovenko leidt je niet even op. Eens, je had verwacht dat ze meer zouden brengen, maar ik vind dat wel echt een kwaliteits impuls. Als je als Wang zijnde nu stappen wil maken moet je kwaliteit kopen.

 2. 2

  Cor

  Aanstekelijk stuk, aandoenlijk bijna. Clubliefde is blind. Prachtig.
  Maar het vertrouwen in een gouden toekomst is een illusie, inmiddels lichtjaren verwijderd van de werkelijkheid. Blijf dromen! It’s free!!!

  1. 2.1

   Kaalkop

   We zullen het zien Cor. Geld bepaalt dus ja, je weet het niet. Als er daadwerkelijk flink geld in gepompt wordt, speel je gewoon linkerrijtje. De potentie om flink te groeien is er wel degelijk

  2. 2.2

   Kaalkop

   Het is maar net wat je onder een gouden toekomst beschouwd. Voor mij is dat al jaarlijks eindigen in het linkerrijtje en spelen om Europees voetbal. Als er daadwerkelijk miljoenen geïnvesteerd worden en de begroting structureel omhoog gaat, is dit zeer realistisch. Alles draait om geld cor. Ik heb in de afgelopen 20 jaar nog nooit zoveel hoop op een gouden toekomst gehad als nu

 3. 3

  supporter

  als je nou met de jeugd verder moet dan ben je weer 5 jaar verder. denk je dat ik het eeuwige leven hebt. kom aub met die onzin. talenten moet die kopen, we moeten vlammen, weer een seizoen zoals met BULI. dat wil ik nou weer eens een keer. en dat eensgezinsheid is nog ver te zoeken bij denhaag. zolang dat zooitje in het supportershome de baas blijft spelen en eigen mensen in elkaar schopt dan is de eensgezindheid ver te zoeken.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl