Over de schrijver

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  heeljereetvol

  @Merkwaardig Wijf zal zeggen komt allemaal door de supporters.

  Niet door het baantjes cartel, niet door onkunde, niet door oplichters en zakkenvullers, niet door geen scouting hebben, niet door een goed technische directeur te hebben, niet door het ontbreken van visie, niet door een mega domme trainer, niet door de domme ambtenaren van onze stad nee door de supporters zoals die altijd de schuld krijgen.

  Met een stropdas om de nek en een aardappel in de keel stemmen op de facisten66 van Kaag mogen ze al meer dan 30 jaar rellen in de bestuur kamer tegen een riante schandalige vergoeding zonder dat ze daar voor stadion verboden krijgen voor het leven.

  Dat is ADO chapeau!

  1. 1.1

   Mw

   Alleen je eerste constatering is juist de bezopen en doorgesnoven supporters zijn de schuld van de jarenlange misère. Overigens een beperkte maar zeer aanwezige groep. Kijk naar de wedstrijd tegen Exelcior. Meer dreigende supporters naast het veld dan op de tribunes.
   De rest zijn alleen bijzaken zonder echte consequenties. Veroorzaakt door financiële onzekerheden en tekorten bij de club.
   Terugtrekking van sponsoren door de jaren heen als gevolg van de eerder genoemde “supporters”. Ondanks vele goede bedoelingen hebben wij als supporter zeker geen krediet in de rest van Nederland. En daar kunnen geen “beertjes en knuffels” tegenop.
   Denk daar maar eens over na “Heeljereetvol”. Misschien tijd voor een nieuw synoniem?

 2. 2

  melkert

  niets aan toe te voegen

 3. 3

  Rob

  Kishna belangrijke speler voor de ploeg? Flikker toch op man met die zakkenvuller? Heeft in al die jaren dat hij bij ADO is alleen maar op de bank gezeten. Niks toegevoegd, vorig seizoen niet en dit seizoen niet.
  Natuur ligt dit niet aan de supporters.
  Maar de nepsupporters zijn er wel debet aan.
  Eigenaar is miljardair en had, als de wedstrijd tegen Excelsior niet zo dramatisch was verlopen zowel sportief als ook het gedrag van die nepsupporters, misschien wel meer willen investeren.

 4. 4

  heeljereetvol

  @Merkwaardig Wijfje alleen maar afgeven op je mede supporters toont aan dat je net zo dom en onkundige bent als alle bestuurders die we hebben gehad, er is ook een periode geweest dat er helemaal geen rellen waren maar dat ben je wederom vergeten omdat je domme theorie totaal niet uit komt.
  Alle domme onzin wat jij uitkraamt daar hoeft niemand over na te denken het is te dom voor woorden.
  Een club besturen, leiden, scouting, opzetten, aankoop beleid, etc.etc. zijn bijzaken als je dat zegt dan hoor je thuis bij een amateur club en niet bij een BVO!

 5. 5

  Lodewijk van avezaath

  En zo is het

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl