Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

16 Comments

 1. 1

  Marcoke

  Mooi verhaal, als je het zo leest prima vent. Ik geloof ook wel dat hij de beste intenties heeft zonder dubbele agenda. Maar ik hoop dat hij bestand is tegen alle machtspelletjes die er al jarenlang spelen. Tot nu toe heeft hij aardig huis gehouden en dat moet leiden tot een stabiele club….te beginnen met 3 punten zaterdag!!

 2. 2

  Realist

  Slap kut verhaal , optyfen en neem die spleetoog mee

 3. 3

  Bas 1968

  We kunnen toch allemaal de mentaliteit van onze Marokkanen grote bek en lui maar goed als we 2 jaar verder zijn onze fc naar de klote en die marokaan heeft de stuivers meegenomen uit de kas meer zat er niet in

 4. 4

  Realist

  Wat heeft die fucking Marokkaan voor toegevoegde waarde , van as deed het niet goed maar deze pleuris hond doet t nog slechter . Al die gehuurde shit is in alles niets beter als wat we al hadden incl staf.
  Op kk idioot

 5. 5

  Peter

  Hij is de club aan het “vermarkten”. Handige marktkoopman met gladde verkooppraatjes is het. Tussendoor effe gandig wat namen droppen om vertrouwen te wekken.
  Ik voorspel: zeg maar dag tegen de club zoals we die kenden. Hij komt het effe afmaken. Letterlijk en figuurlijk.

 6. 6

  Jan

  Als de komende 2 wedstrijden minimaal 4 punten worden gepakt heb ik er nog wel vertrouwen in, maar gezien het spel van de afgelopen weken zal dat niet meevallen en anders vrees ik dat het dit jaar voorlopig het laatste seizoen in de eredivisie is.

 7. 7

  lodewijck van avezaath

  wat kan hij er aan doen dat we met mongooltjes voetballen, hij heeft in ieder geval zijn nek uitgestoken in een club die sterven na dood is. wat dacht je REALIST dat ze ineens van kutrecht konden winnen, hahahaha, dat konden ze in hun goeie tijd ook niet. wacht het af en hebt dan commentaar met je altijd negatieve geouwehoer

  1. 7.1

   Peter

   Hij komt hier om wat eurootjes te verdienen. Niks nek uitgestoken.
   Kent onze competitie niet en haalt een leger huurlingen binnen. Denk je nah echt dat we aan de benodigde 34 punten gaan komen !? Mister Positivo.

 8. 8

  Realist

  Nek uitgestoken ? ?? die kk gek haalt een zooitje Engelse dropveters naar binnen met geen enkele toegevoegde waarde . Ben je godverdomme blind lidewijkje

 9. 9

  Realist

  En ik ben altijd negatief , waarom ! Omdat ik verdomme realist ben ??

  1. 9.1

   Peter

   Niet op reageren..Hahaha. 4 punten in de komende 2 wedstrijden!? Was het maar zo’n feest.
   Nee heer Lodewijk, dit gaat niet meer goedkomen.

 10. 10

  lodewijck van avezaath

  we gaan het zien peet. en realist ,ok dat ben jij .ik ben een optimist. we wachten gewoon het weekend ff af.

  1. 10.1

   Peter

   Weet je Lodewijk..het liefst heb ik dat jij gelijk hebt en we winnen van Vitesse. Helaas vrees ik dat dat echt niet gaat lukken.

 11. 11

  Realist

  We zullen zien .. idd Peter , ik ben liever niet negatief maar ik ben er al lang klaar mee . Sinds bed brom is het alleen maar berg afwaarts gegaan in alle aspecten.
  Als t een 1 of 3 punten worden , erg graag . Maar dat zal meer aan Vitesse liggen dan aan fcdh .
  Kijk maar naar rkc .

 12. 12

  Rob

  Hij is geen verbinden maar ontbinder. Zijn Nederlands is zeker niet zo goed. Kan gebeuren ?

  1. 12.1

   Rob

   Verbinder ?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl