Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Verikeerde Henk

  Nou je kan Petrovic wel meer aanrekenen. Maar het is allemaal achteraf gelul. Laten we ons nu eerst maar veilig spelen en vooruit kijken. We zijn er tenslotte nog altijd niet ondanks dat een goed stap gezet hebben. En Petrovic, leuke assistent coach voor de gezelligheid maar geen hoofd coach.

  1. 1.1

   Verikeerde Henk

   De laatste wedstrijd kan nl nog altijd beslissend zijn. de komende 3 wedstrijden zijn lastig. PSV thuis en Sparta en Heracles uit heb je niet zo maar gewonnen. Met een beetje pech pak je de komende 3 wedstrijden geen punten en komt alles aan op de laatste wedstrijd.

 2. 2

  Rob

  Zo is dat. Thuis verliezen van PSV zit er dik in en uit bij Heracles verliezen we normaal gesproken ook. Dus dan wordt Den Haag – Excelsior heel erg belangrijk. Maar ik hoop dat we per ongeluk tegen PSV of Heracles al 3 puntjes pakken dan zouden we hele goede zaken doen. Ik zie de overige kandidaten echter ook nog wel punten pakken, alleen al omdat de concurrentie nog tegen elkaar speelt. Twee overwinningen of 4 punten uit de laatste vier wedstrijden is denk ik wel genoeg om de play offs te ontlopen

 3. 3

  Kaalkop

  Dit was een geweldige week. Natuurlijk in het stadion de 2 thuiswedstrijden gezien. Fantastisch. Kan me niet herinneren wanneer we voor het laatst 3x in een week gewonnen hebben

 4. 4

  Ano-Niem

  We hebben inderdaad een hele lekkere week gehad en zijn in 7 dagen tijd van directe degradatie naar handhaven zonder nacompetitie gekomen.

  Laten we echter wel realistisch blijven, we moeten minimaal winnen van Excelsior en Sparta om dit echt waarde te laten hebben. Mochten we die namelijk allebei verliezen dan kan het zomaar zijn dat we alsnog nacompetitie moeten gaan spelen. Het zou ideaal zijn als Sparta nog drie keer gelijk speelt en op de 23e April verliest. Dan zijn we er namelijk al.

  Hoe dan ook, ben trots op de manier waarop we de afgelopen wedstrijden hebben gevochten voor iedere meter en ook vaak weten te scoren. De laatste 45 minuten tegen Groningen waren echter weer niet best en dan geven we echt heel erg makkelijk drie goals weg.

  Komende zaterdag kunnen we vrijuit spelen, want dat is een wedstrijd die je normaal als verloren beschouwd. Hopelijk vol huis en er gewoon inkleunen. Niet proberen mee te voetballen, want dan geven we teveel ruimte weg en gaan we kansloos ten onder.

  Tot zaterdagavond allemaal…!

 5. 5

  Iwi

  Precies. Het zou ook niet handig zijn als er spelers zijn die tegen Pisvee een dure gele kaart pakken.Gewoon lekker onbevangen spelen.Die 5-0 tegen stillem 2 was zwaar geflatteerd,dus wie weet joh. Tegen Sparta niet verliezen,denk ik dat je al een heel eind komt,zoniet dan heb je alsnog de laatste wedstrijd tegen Excelsior alles nog in eigen hand. Een X aantal weken geleden,toen we kansloos verloren bij Go Ahead,waren de meeste van ons nog in waan,dat we 18e gingen worden en rechtstreek de Jupilerleague in gingen. Nu slaap ik in iedergeval heerlijk.

 6. 6

  Marcoke

  Ik slaap nog met 1 oog open, zaken kunnen na dit weekend weer anders zijn!

 7. 7

  Jan Doedel

  zaterdag moet je eigenlijk gewoon op zijn morienjoos voetballen… fuck them. Alles voor de goal en zorgen dat je het spel vertraagd en pisvee geen kans geeft om te scoren houd je hun op 0-0 is het goed. verlies je toch probeer dan maar met 0-1
  laten wij geen stillem2 voor ze zijn.

  dan maar 1 wedstrijd anti voetbal (fons leest u mee of desnoods vdGeer) alles voor de goal en stropen die handel alles voor 1 punt minimaal.
  fuck de concurentie desnoods bij ieder bal bezit over de cornervlag bij zoet

 8. 8

  Marcoke

  Ik zou juist zeggen: alles in hun 16 pompen tot er eentje goed valt. Dring ze maar terug dat zijn ze niet gewend en krijgen ze de bal meteen opvangen bij de middenlijn. Kijk, als je Pisvee lekker laat ballen tot onze 16 gaat tie gegarandeerd een keer vallen en dan is het over en uit.

  We mogen best wel wat meer zelfvertrouwen uitstralen nu en wat brutaler zijn na afgelopen week !

  1. 8.1

   Bob

   Ze zijn het meest geschrokken van de aanstelling van Nijhuis als scheidsrechter. Dat is een ramp in een uitwedstrijd, net als die Turk. Schoppen mag dan, mannelijk voetbal noemt de snor dat. PSV is kennelijk minder geliefd in Zeist dan Feyenoord want Nijhuis fluit Feyenoord de laatste tijd alleen in Rotterdam.
   We zitten al een paar weken in een sfeer waarin voor ons alles meezit. Hebben we toch nog vrienden boven! Zondag zei iemand op de tribune dat je meer heb aan een gram geluk dan aan een kilo kunde. Ik moet hem gelijk geven. Hatsekidee.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl