Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  Peter

  Wat een gekloot in de marge.
  Hoe is het mogelijk dat je met zo’n onervaren kleuterklas aan de eredivisie begint en dan gaat lullen over huisstijl en aanvallend voetbal. Lachertjes die Hamdi en Jol. De 3 laatste trainerts kunnen hier toch niks mee.
  Laat die Jol toch voor zijn eigen selectie lekkah afgaan. Weggooierts.

 2. 2

  Realist

  Eens met Peter , is en blijft amateurs clubje . Gelukkig hebben we Corona

 3. 3

  Tiemen

  Andere spelers, ik betwijfel of het helpt, misschien een andere trainer, we hebben ook schoenmaker nog die was ook al trainer van Ado. Deze spelers moesten langzaam worden gebracht in een elftal met ervaren spelers, maar nu weden ze allemaal in het diepe gegooit, en de meeste verdrinken door gebrek aan ervaring leiderschap en onkunde, ervaren spelers die nieuw zijn aan getrokken zitten nu al een maand of 2 a 3 zonder conditie te niksen, wanneer gaan die nu eens een keer op het veld staan, zo als kishna die al eerder geblesseerd 2 jaar lang niet speelde en nu nog niet speelt

 4. 4

  De Geep

  Wat lult die vent uit z´n nek hij probleem is ook wij halen ook de verkeerde type spelers altijd de zogenaamde harde werkers die net een bal recht vooruit kunnen trappen het is goed dat je een stofzuiger hebt wij hebben er vaak 8 en dan wordt het helemaal niks. Er is geen netwerk en inzicht het is gebaseerd op vriendjes politiek.

 5. 5

  Coastlocal

  Hebben ze giovanni zuiverloon gehaald, kijk ik gisteren paradijs voetballers , speelt 2 jaar in India niveau o,o , schoot in de lach over die documentaire en die gaat ons redden. De jeugd hoef je ook niks meer van re wachten spelen op niveau 2de niveau met 018 en 0 17 , 017 staat stijf onderaan, onder AFC en dordrecht. Echt alles is naar de klote geholpen.

  1. 5.1

   iwi

   Hahaha.
   Ik ben dus niet de enige die moet lachen om de nieuwe verlosser.
   p.s voordat hij paradijsvogel werd in India nivo 0,0 was hij al onze verlosser,maar dan wel andersom.
   Iedereen was blij om van hem verlost te zijn.

 6. 6

  Rob

  Je kan jonge onervaren spelers niet verwijten als er fouten gemaakt worden ( hebben vorig jaar gezien dat de ervaren spelers daar ook een handje van hadden), maar je mag wel inzet verwachten.
  Vindt nog steeds dat Brood de 1ste helft al in had moeten grijpen. Maar zoals zo vaak wordt er gewacht tot we achter staan.

 7. 7

  doncorleone

  voorzichtig moeten zoeken naar een oplossing? wtf

  Van Gaal zegt altijd ben ik nou zo slim of zijn zij zo dom

  dit gevoel heb ik bij peppi en kokki en trekpop brood

  alle 3 niet meer serieus te nemen en zodra er weer fans in stadion zitten, blijft het dan bij spreekkoren of worden ze het stadion uitgezet

  ik zou in ieder geval de skybox maar op slot doen

 8. 8

  Tiemen

  Schakelen deed Rankovic ook regelmatig, maar dat werd hem niet in dank afgenomen, ondanks alles deed hij het beter dan brood (ik vraag mij af hoelang hij mag blijven), het technisch hart kan hem beter excuses maken, en Jol moet die dollartekens uit zijn ogen wrijven, want met dit stel knulletjes gaan we eerder failiet, dan dat ze iets gaan opleveren, die worden nooit beter als er geen ervaren spelers meer zijn, die enorme talenten, zoals hij elk van hem noemde, kunnen het alleen maar op de training heel goed meedoen, maar trainen is geen voetballen, dat doe je tegen tegenstanders en dat kunnen ze niet. Jol moet eens wakker worden en zien dat hij op deze manier de club naar de klote helpt.

  1. 8.1

   doncorleone

   Ik had voor de 6-0 ook niet door dat Ranko er het beste van maakte.

   En dat ieder normaal mens uit het technisch hart moet stappen

   Bij deze wens ik Aleksandar Rankovic veel plezier met de afkoopsom en veel succes met zijn trainersloopbaan👍

 9. 9

  Peter

  Met dit zooitje was Ranko toch kansloos. Blij voor hem dat hij verlost is van M&M. Die moeten opkk .

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl