Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Iwi

  Als achteraf blijkt dat die broedende kip een dooie kip is,dan zit er maar één ding op. Laten klappen die zooi. Manders,Chineesje allemaal opzoutuh,uithuilen en opnieuw beginnen.

 2. 2

  voorburg

  Mee eens,

  Liever failliet en weer opnieuw beginnen dan nog een jaar Manders en Wang.

  Wat gaat Wang ons nu weer beloven, ongelofelijk het proces tegen hem heeft FC tonnen gekost en die kut chinees ook, als hij langskomt betaald FC zijn reis/hotel, huurauto etc
  Niets heeft hij waargemaakt wat ons belooft is, verkoop aub de club.

 3. 3

  Bob

  Hè hè, eindelijk eens een reactie van de club op dat onderkruiperige verhaal van zogenaamde redders van onze club, die alleen maar onder de gordel bezig zijn. Grote griezelige graaiers met hun bluf en insinuaties. En de hoerige mannetjes van VI schrijven alles op verzoek op zonder een enkele onderbouwing.
  Het wordt tijd dat die Alte Kameraden ontmaskerd worden.

 4. 4

  Kaalkop

  Niet normaal dit. Van 7 miljoen naar 3 miljoen aan sponsorinkomsten…..een direct gevolg van het Wangbeleid. Sinds wij in het nieuwe stadion in de ereleague zitten, is de eretribune nog nooit zo leeg geweest. Dat zijn wel de mensen die de centen in het laatje moeten brengen!!!!

 5. 5

  Iwi

  Tot op heden hebben ze alleen Basic Fit weten te behouden,maar zelfs dat lijkt iets te voorbarig zijn geweest als het TNT post verhaal blijkt te kloppen.

 6. 6

  Marcoke

  Wie moet je nou nog geloven dan? VI zal zijn huiswerk toch wel goed gedaan hebben en de feiten waarmee zij komen gechecked hebben mag je verwachten? Het is een groot artikel met veel inhoudelijke info dus iemand zal gelekt moeten hebben.

  And the soap continues…..

 7. 7

  marcel

  wat een klaplopers en geld geile hufters , het enige waar ze goed in zijn is zakken vullen . ( have , knuppe , manders , wang etc ) De enige die de zakken niet vullen maar leeg maken zijn de supporters

 8. 8

  marcel

  vi is meer geloofwaardiger dan heel die achterbakse teringzooi bij fcdh

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl