Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  peter vakkie g

  die rankovic hij moest aanvallend wisselen ik heb geen normale aanval gezien van fcdh
  het moet tegen fc grun 500 procent beter anders wordt het weer verliezen

 2. 2

  Diesel

  Goh je meent het

 3. 3

  Hans

  Ik vind het een zwakte bod, als je als trainer ziet dat Kemper overlopen wordt. Na de gele kaart had hij direct moeten ingrijpen, daar de rode kaart een 1 en 2 je was. Vreemd dat Rankovic niets zegt over de falende Kramer, die totaal geen inzet toont en als hij aan de bal is, wordt het verlies van de bal, en ook zijn summiere schoten op doel gaan ruim naast. Ieder supporter ziet het maar Rankovic niet. Ja Ranko een goede voetballer is nog geen goede trainer, maar Kramer weer opstellen dan weet ik genoeg en heb je geen kijk op voetbal. Ik blijf van mening met Kramer speel je met 10 man, en als Kemper er met rood afgaat, met negen. En dan verlies je van Heracles, wat ook slecht voetbalde op van der Water na. Ook zo iets zat ooit bij Almere, maar bij de scouts van FCDH hebben dat niet gezien.

 4. 4

  heeljereetvol

  Dan zet je een linker middenvelder back dat is de makkelijkste positie, geeft ook wel het niveau aan van onze back als je door zo’n spelertje helemaal dronken wordt gespeeld.
  We mogen blij wezen dat Robben volgende week er niet bij is want dit zou voor Kemper helemaal een nachtmerrie worden.
  Het is jammer dat we wederom weer niet goed scouten op loopvermogen, balvaardigheid, goede passing en verdedigers die gewoon sterk zijn in 1 op 1 duels.

 5. 5

  mars

  die kramer daar hadden ze lekker af schijt van moeten nemen en falkenburg moeten houden die werkt er veel meer voor en beweeg veel meer

 6. 6

  Peter

  Ach ach…wat een treurnis. Geen flauw benul waar ze mee bezig zijn. Wordt weer niks dit jaar.

 7. 7

  Verkeerde Henk

  Ranko…. Als je aanvallend wilt wisselen, dan haal je er toch juist een verdediger af? In de rust had je hem dus moeten wisselen voor of een aanvallende middenvelder of een aanvaller, ja, had je vanaf de 45e minuut met 3 verdedigers gestaan maar dat stond je nu ook al want Kemper had de nachtmerrie van z’n leven en kan je voorlopig afschrijven omdat z’n zelfvertrouwen nu helemaal nul is. Spijt me maar dit is echt een beginnersfout van een beginnende trainer.

 8. 8

  Realist

  Beste trainer , voordat je helemaal afgaat , pleur op .

 9. 9

  iwi

  Dus Pinas is de baas.
  We hebben 8 aanvallende middevelders.
  Als die allemaal hun bek open trekken wordt het druk in het midden en ken je gewoon de zijkant blijven sproeien.

 10. 10

  Marcoke

  Tsja, lastige keuzes voor een beginnende trainer. Wat ik al eerder zei, het is niet slim om een rookie trainer voor een grotendeels rookie groep te zetten. Dit is vragen om problemen en dat gaat punten kosten.

  Dit moet niet te lang duren zoals vorig jaar. Als Ranko de boel niet aan de praat kan krijgen voor november moet er een andere oplossing worden gevonden. Hopelijk heeft men lessen geleerd van vorig jaar….

 11. 11

  Peter

  Nee helaas zijn er afgelopen jaar geen lessen geleerd! Teveel onervaren spelers. Cruciale plaatsen zwak tot niet ingevuld. Verkeerde speler aanvoerder gemaakt. Spelsysteem fout.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl