Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Hans

  Erg leuk voor onze ‘PensionADO’s’ , maar ik lees toch liever dat er iets op de transfer markt gaat gebeuren. In het nieuws is te lezen dat bij diverse clubs versterkingen worden aangekocht, maar bij FCDH weinig of niets. Erg jammer, maar misschien kunnen de Pensionado’s invallen, als het niet gaat. Ze schrijven wel eens geen nieuws goed nieuws maar bij FCDH neem ik dit niet erg serieus, en zullen de laatste achterblijvers die geen club wilde hebben naar FCDH gaan. Van onze waardeloze sponsor UVS verwacht ik helemaal niets, ondanks hun relatie met Real Madrid cetera. Lachwekkende Chinezen die voor een dubbeltje (hadden we die nog maar) op de eerste rang willen zitten.

  1. 1.1

   Theo

   Wat een onnozele reactie weer. Alles door elkaar gehusseld. Er is geen touw aan vast te knopen. Conclusie:
   Hans denkt nog steeds dat een aandeelhouder hetzelfde is als iemand die sponsort.
   Tja, dan houdt alles op.
   Wat zou je ervan denken als de staf van de club eens de handen uit de mouwen zou steken en een plan ontwikkelt waar de club rendement uit haalt.
   Al jarenlang faalt de club in de zakelijke benadering van het profvoetbal.
   Maar ja, wat wil je als je gewend bent dat de gemeente de tekorten afdekt. Dan ga je lekker flierefluiten.
   Onze Hansie ziet in een aandeelhouder iemand die de tekorten aanvult en de mensen op de werkvloer zelfts nog extra poen verstrekt.
   Denk toch eens na, man.

 2. 2

  Hans

  Aandeel houders zien graag winst, waar dan ook, maar zonder investeringen, kunnen ze het vergeten. Een timmerman zonder hamer kan ook weinig. Aandeelhouder bij FCDH wat voor een rendement zal dat opleveren, en ja de eigenaar UVS en sponsor doet niets, alleen mooie praatjes, in mijn ogen. De aandeelhouders zullen ook niet veel rendement hebben te zien aan de lege tribunes door matig voetbal, en is FCDH niet echt een gezonde club. Maar misschien kan Theo mij uitleggen en vertellen wat UVS doet, voor FCDH. Verder heb ik niets geschreven over aandeelhouders Theo. Aandelen geven altijd risico`s en denk ik dat er betere te krijgen zijn dan die van FCDH, helaas.

 3. 3

  Theo

  Als je de cijfers van de Kamer van Koophandel over de laatste 6 á 7 jaar bekijkt is het duidelijk dat Wang/UVS in de maling genomen is. Eigen schuld natuurlijk. Als we niet met een Chinees te maken zouden hebben was allang de stekker eruit getrokken. Gezichtsverlies maakt voor een westerling niks uit, maar voor een Chinees is het het belangrijkst.
  Omdat FCDH op veel te grote voet leeft en Manders en Wigt niet wilden bezuinigen zijn alle kosten bij de Cjhinees terec ht gekomen. Inmiddels heeft UVS meer dan 20 miljoen in FCDH geínvesteerd. De latste jaren ca 3 miljoen per jaar.
  De groep Haagse jongens, de bluffers Van Zweden, Rob Jansen, nephagenees Kees Jansma, Ringelenstein en Wigt waren bereid de clubaandelen over te nemen voor 2 miljoen. ….
  Hoe onwetend Wang was bij de overname blijkt wel uit zijn opmerkingen in de media. Hij zit inmiddels met de gebakken peren. En Vander Kallen zit op rozen.

  1. 3.1

   Hans

   Zoals ik al schreef zijn aandelen dus risico vol. Maar aandelen kopen en in je stoel wachten hoe je bankrekening vol loopt is natuurlijk ook een utopie. Dus investeren als grootste aandeelhouder, en eigenaar dus, lijkt mij een iets wat gedaan moet worden, en als UVS dat niet wil, kan de club beter verkocht worden aan een eigenaar die dat wel wil en kan. Dat UVS een klap in het gezicht heeft gekregen met de recht zaak heb ik al eerder geschreven dat een Chinees hiermee diep gekrengd wordt. Bij een Chinese baas behoor je te knikken en buigen, ook al heeft hij ongelijk. Gaten dichten met geld is natuurlijk erg nobel, maar wat schiet je er mee op? De grootste aandeel houder moet dus wat gaan doen, want
   zonder investeringen blijft het aan modderen bij FCDH en blijft het matig bij onze club FCDH. Erg jammer voor onze trouwe supporters en UVS die niets van hun investeringen terug zien. Dat kon toch nooit de bedoeling zijn geweest.

 4. 4

  iwi

  Die opmerkingen van Wang,dat is het hem juist.
  Onwetenheid van zijn kant is zn eigen domme schuld.
  Het heeft UVS inmiddels veel geld gekost.Klopt.
  Overname bedrag en bijleggen om gat te vullen.
  Onder investeren verstaan veel mensen toch iets anders.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl