Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

23 Comments

 1. 1

  DegradatieSpook

  We blijven degradatiekandidaat nummer 1

  Lopen 11 kneuzen op het veld die niet weten hoe ze kunnen scoren

 2. 2

  DegradatieSpook

  En Jong ADO staat ook ergens onderaan in de derde divisie dat moet dan onze toekomst voorstellen

 3. 3

  Marcoke

  Totaal onnodig verloren in mijn opinie. AZ was niet sterker en we hadden de zaak aardig onder controle. Bijna niets weggegeven maar ook ook bijna weten te creeren. Een gelijkspel was terecht geweest ware het niet dat die sukkel Bilal weer voor sinterklaas ging spelen. Sterk van Fons om hem er weer uit te halen!

  Maar we moeten nu wel snel punten gaan pakken, blij met nieuwe opstelling alleen zou ik die Zweedse Pool nemen ipv Hooi.

 4. 4

  iwi

  Wie waren nou onwijs onder de indruk van Old Chik tijdens zn trainingsstage en hebben hem aangenomen?
  Juist ja.
  Van As en Fons zelf.
  Wie liet Old Chik vanavond invallen?
  Nee jongens.Niet die Chinees.
  Wie brengt bij een 0-1 stand alles of niets een extra centrum spits,
  maar haalt zn linksbenige linksbuiten eruit?
  Laat zieltjes winnen en kijk mij eens geweldig zijn prevereren boven de juist te voeren taktiek?
  Nee mannen,niet die Chinees.
  Een Chinees heeft meer ballen.
  Die had Kramer,Goossens en Lex al in de rust uit hun lijden verlost.

 5. 5

  iwi

  Over het spel van vanavond kunnen we niet kritisch zijn,want of Az nou
  een offday had of het kwam door de taktiek van FCDH laat ik in het midden.
  Het toch wel geroemde Az is in iedergeval geen moment in zn spel geweest.
  Die Van Ewijk,wat een Kanjer.
  Een uitbal voorin in de hoek nemen om dan vervolgens na een sprint van 90 meter een mogelijke kans onschadelijk maken.
  Die gaat na dit seizoen voor 3 knaken wel die stap maken.

 6. 6

  Verkeerde Henk

  Ik heb een strijdend elftal gezien, alleen met hard werken kom je er niet. Geen vernuft waardoor je geen kansen creëert. Die Ould Chick nooit meer opstellen evenals Hooi. Van Hooi komt geen dreiging uit en een normale voorzet al helemaal niet. Waar blijft Pawel Chibiski? En meer voetbal op t middenveld aub, want Immers heeft het op t op dit moment ook totaal niet.

  1. 6.1

   Hans

   Ik ben het met je eens Henk, maar wij als supporters hebben geen verstand van voetbal, als ik Fons in zijn commentaar hoor zeggen dat Ould Chick een zeer goede voetballer is. Tevens vond ik Kramer weer niets toevoegen, wandelt en wandelt over het veld. Is Becker kroket weg hebben we nu een Kramer kroket, die beter de avond vierdaagse kan gaan doen. En dat noemt zich prof! O.k. ik ben maar supporter en heb er natuurlijk weinig verstand van. Voor de rest goed gevoetbald FCDH, jammer van die strafschop. Misschien kan Fons het uitleggen dat er in dat gebied regels zijn waar een strafschop voor gegeven kan worden, voor de aankomende wedstrijden.

 7. 7

  Realist

  Hahaha amateurs ren top en toch nog een paar duizend sukkels die ervoor betalen .
  En wederom verneukt een kut marok de wedstrijd . Pleur toch op en neem je rotzooi mee

 8. 8

  Verkeerde Henk

  #Realist, wordt t niet eens tijd dat jezelf oprot? Bilal Ould Chikh heeft nog weinig laten zien idd, echter om hem op deze manier weg te zetten, gaat mij te ver. Ook ik ben kritisch en ook ik vind het voetbal ver beneden peil maar jij spant hier echt de kroon en om dan op deze manier mensen weg te zetten en te kwetsen, gaat echt te ver!!

 9. 9

  Westlandet

  En wederom slaan jullie a Meijers over .was tegen fey bij 2 goals betrokken en ook nu ging hij vlak voor het penalty moment in de fout .waneer ziet iedereen nu in de staf eens in dat het geen verdediger is .naar mijn weten is dit al.jaren de zwakste schakel in de verdediging ..
  Wel een super van Ewijk gezien en koopmans

 10. 10

  Rob

  Bilal maakt de overtreding. Heel dom maar Bakker is de hoofdschuldige. En Fons natuurlijk met zijn belachelijke wissels

 11. 11

  Heel je reet vol

  Wat een domme trainert hebben wij weer Goossens opstellen en dan wisselen voor Bakkert, en dan maakt hij een domme keuze om Old Chick in te brengen maar wat daarna gebeurt is schaamteloos om dan die gozer weer te wisselen. Meijers is al het hele seizoen drama laat per wedstrijd wel 2 keer z’n vent zo uit z’n rug weglopen.
  We hebben wel kenners op de tribune want die stonden Fonzie toe te zingen dat heb je er echt verstand van.
  Summerville en Koopmans speelde goed nu nog wachten tot over halfjaar voordat onze blindganger Haye gaat opstellen.
  De toto voor aankomende zondag een 1tje.

 12. 12

  Doedel

  Zal fons de kerst halen???? Wat een sukkel met dat mondje altijd net of die alles weet.die ouwe sik nooit meer opstellen, weggooier en realist heeft helemaal gelijk . Wat een kut spelers. Heb genoten van de keeper.

 13. 13

  Marcoke

  Immers is zooo traag geworden, zijn handelingssnelheid kan echt niet meer op dit niveau. Zet die Haye maar eens op het middenveld.

  Wat nu wel heel pijnlijk duidelijk is geworden is dat de aanvoer naar onze statische spitsen 0,0 is. Zowel Kramer en Necid komen totaal niet tot hun recht ook al proberen ze van alles om mee te voetballen maar dat is niet bepaald hun sterkste kant. Het zijn afmakers in de 16 dus bedien ze dan door de lucht of middels steekballen maar die zie ik bijna nooit bij ons.

  En wat Meijers betreft: ook ik roep al jarenlang dat ik hem meer op het middenveld tot z’n recht vind komen dan als linksback. Hij kan best aardig opkomen maar een mannetje uitschakelen gaat hem minder af. Maar ja, wie zet je er dan neer?

 14. 14

  Realist

  Alles wat getint is heeft ons geen fuck opgeleverd , oppleuren .
  Henk , ga lekker mee ouwe

 15. 15

  Peter vakki g

  Ik heb strijd gezien,wat ik tegen feyenooit helemaal niet heb gezien. Het maken van doelpunten blijft een probleem. As vrijdag naar FC Bartje waarvan vorig jaar 2x van werd verloren. Men is gewaarschuwd!!!!!!!!!!!!!

 16. 16

  Heel je reet vol

  @Peter let op bij Emmen komen ze uitgeblust de bus uit is ver weg voor de meeste en dan zal onze trainert weer de bus parkeren zoals tegen Feyenoord. Fonzie heeft het ook over strijd maar bepaalde spelers kunnen gewoon niet voetballen op dit niveau dan heb je ook geen flikker aan strijd.
  We hebben weinig scorend vermogen en dat is een groot probleem als je spelers haalt is het heel simpel je moet doelpunten halen maar vertel dat maar van As eens.

  1. 16.1

   Jansema

   Doelpunten halen kost een hoop geld.
   Laten we dat nu eens niet hebben en ook niet krijgen vanuit China.
   We mogen echt blij zijn als we directe degradatie ontlopen.

 17. 17

  Theo

  Sinds we in dit stadionnetje spelen hebben we hetzelfde technische beleid gevoerd. Dat heeft te maken met verregaande luiheid en gebrek aan fantasie en martktkennis van onze leiding. Er zit geen enkele vooruitgang of beweging in. Let op: dat heeft dus niets te maken met geld, want daarover beschikken vergelijkbare clubs ook niet. We spelen n og steeds het “jagen, jagen” voetbal vanuit het Zuiderpark. Bijna elke tegenstander heeft een betere spelopvatting bij aanzienlijk lager budget. Wie bij ons investeert is gegarandeerd zijn geld kwijt zonder enige verbetering van de ranglijstpositie. Onze technische kabouters doen sinds de overname door de Chinezen niets anders dan klagen. Het is de hoogste tijd voor wijziging van de koers.
  Misschien kan Hamdi er iets aan doen. Maak een plan wat je als directeur met het bedrijf dat zijn vertrouwen in je heeft uitgesproken in de komende 3 jaar wilt opzetten. We zijn een voetbalbedrijf, vergeet dat als marketeer niet.
  PAS ALS DE KWALITEIT VAN HET VOETBALPRODUKT IN ORDE IS KUN JE SUCCES BOEKEN OP ANDERE TERREINEN.

 18. 18

  iwi

  Ik vind het wel erg negatief hoor.
  Alles is tot op de puntjes perfekt geregeld bij FCDH.
  Noem mij een andere club,waar gehuldigden,drummer,Kids,foxcamera’s,analisten en alles wat zich ook al aangekondigd op het veld heeft begeven een koude douche van de sproeiinstallatie heeft gehad.
  Ik verwacht binnen kort nog ereronde grijze reigahs,afscheid El Khayati met gezin en Kanon.
  Ik kijk er nu al naar uit.

 19. 19

  Heel je reet vol

  @Jansema welk talent uit de regio Den Haag is erbij ons door gebroken en hebben wij voor tig miljoen verkocht? Precies geen 1 daar gaat het al fout chinezen hebben daar geen flikker mee te maken. Ik zou Wim Jonk bv. hoofd jeugdopleidingen maken en hem de vrije hand geven moet je eens kijken wat er dan gebeurt.
  Laat die Chinezen met rust het is al meer dan 30 jaar zo, eigenlijk zou degradatie het beste zijn voor de club dat betekend schoon schip en nieuwe eigenaar.

  1. 19.1

   jansema

   Ik snap je argument ik reageerde enkel op er boven dat er doelpunten gehaald moeten worden.
   De Jeugdopleiding was ooit onder Adriaanse goed en in de jaren 50-69
   Maar ook dat kost geld kijk naar wat van complex AZ heeft ten opzichte van ons.
   We kunnen niet eens het eerste elftal huisvesten daar als we naar natuurgras gaan.

   De chinezen zijn eigenaar die willen resultaten. Zorg er voor dat er resultaat op het veld komt zodat resultaten in de kassa naar de zwarte cijfers kunnen..

   Eens dat het al jaren ruk beleid is. en dat schoon schip juich ik toe maar dan ook echt alles en iedereen op lex sr na (en oudere legenden) maar voor de rest geen prestatie gehad op het veld.. er uit

 20. 20

  Marcoke

  Wacht even, FCDH is feitelijk Chinees dus ze kunnen wel van alles willen en roepen maar aan HUN om daar iets aan te doen.

  Wat is daar zo moeilijk aan te begrijpen?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl