Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Het zal heel goed kunnen dat die lichtgewichten, Rinner en co, gemakshalve van de zomer de verkeerde beslissingen hebben genomen om een sluitende begroting te verkrijgen omdat ze uit onkunde geen andere mogelijkheden zagen. Nu heeft UVS de door hen begeerde trekpop aan het roer en willen ze wel over de brug komen om hun goede wil te tonen. Zal natuurlijk ook heel gek zijn, nu ze hun stroman hebben, als ze dat niet deden.

 2. 2

  Heel je reet vol

  Ons budget is groter dan andere clubs alleen van As en co presteren het met hun beperkte voetbal visie om daar alleen maar kut spelers voor te halen, dat ligt niet aan de Chinezen dat heeft puur met voetbal kennis te maken klaar.
  Als de club wordt geleid door amateurs zie je dat ook terug in de technische staf en op het veld.

 3. 3

  Marcoke

  Er zijn, door wie dan ook, zeer serieuze en verwijtbare fouten gemaakt in de zomer. Zoals eerder gezegd werden EN worden er ook smerige politieke spelletjes gespeeld. Fons is geslachtofferd en nu ineens komt er wel geld vrij wat deze zomer nog onbespreekbaar leek.

  Plofkop, met zn foute kapsel en autoverkoper uitstraling, komt heel slecht over. Hamdi is misschien een trekpop van de Chinesen maar als dat nodig is om geld vrij te maken so be it.

  Wie o wie wordt de volgende trainer…..??

 4. 4

  Hans

  Ik hoop het, maar heeft UVS niet vaker wat beloofd?

  1. 4.1

   Marcoke

   Ehm

   Subtop/top Eredivisie?
   Europees voetbal?
   Echte grasmat?
   2e ring ?
   Tig keer geld toegezegd en pas via de rechter afgedwongen?

   Zal ik nog wel wat vergeten zijn….

  2. 4.2

   Supporter

   Gaan we weer.. ze investeren niet omdat ze geld teveel hebben en uit wanhoop FCDH hebben gekocht om suikeroom te spelen..

   Ze willen (organisatorische) resultaten zien verbeteringen zien.. anders gooi je steeds geld in t water..

 5. 5

  Tiemen

  Ongeveer de helft tot 3 kwart van de spelers is bagger op dit moment, met een paar miljoen ga je dit niet repareren, we zakken steeds verder weg in het moeras en dat gaat zo door tot de winterstop en dan is het misschien al te laat. Er is enorm veel werk voor een nieuwe trainer en dus vraag ik mij af, of die eigenwijze spelers, die al niet naar Groenendijk luisterden nu wel in het gareel gaan lopen en plotseling behoorlijk tot goed spelen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl