Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

12 Comments

 1. 1

  Karel Doormann

  Nipt of niet het is WEER verlies.. zelfs met voorstaan lukt het niet. #FonsOut

 2. 2

  DegradatieSpook

  Johh ookal spelen ze tegen fc schubbenkuttenveen zelfs die verliezen ze nog stumpers

  Winnen kunnen ze alleen van RKC en VVV met heel veel moeite

 3. 3

  Tiemen

  Ik zie hier toch wel Perspectief met deze reserve spelers en talenten, natuurlijk hebben wij de wedstrijd niet gezien, dus moeten we afgaan op de verslagen zoals zijn weergegeven. Ik denk dat deze groep een kans moet krijgen, want wat de huidige spelers betreft is er geen vooruitgang te boeken, het is huilen met de pet op. Deze groep jongere spelers hebben natuurlijk niet elke week in een wedstrijd gestaan, desalniettemin hebben zij in mijn ogen en gedactengang een betere prestatie geleverd dan het huidige team uitgebluste spelers. Dat op het eind nipt verloren werd kun je in dit geval wel voor lief nemen, het gaat meer over de prestatied tijdens de wedstrijd. De overwinning over de streep trekken leren ze vanzelf door vaker met elkaar te spelen, en natuurlijk door de technische staf, al heb ik daar geen hoge pet van op. Ik zeg proberen dit is een kans die je niet moet laten schieten in deze fase, we verliezen momenteel toch al alle wedstrijden, behalve die waar de tegenstander ook al even in een moeilijk fase zit. Groenendijk train meer met deze gasten en stuur het eerste elftal met al die overjarige spelers naar het oude-van-dagenhuis . Ik ben al een tijdje negatief en teleurgesteld, maar er gloort nu dus licht aan de horizon. Geef deze gasten een kans, baat het niet, dan schaadt het niet.

  1. 3.1

   Karel Doormann

   Ik hoor wat je zegt echter gaat fonzie dat niet doen tegen stillem2 of hoeracles
   weer die uitgebluste spelers staan er dan in.

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Je moet de betere spelers uit dit team eruit halen en deze inpassen in het basisteam van Fons. Dat betekent dus van Kleef, Necid en zo te lezen ook Ould Chick, dus voor Hooi, Kramer en Bakker. Als je vervolgens Malone doorschuift naar t middenveld, kan van Ewijk de plek van rechtsback weer innemen.
  Muhringen deed het blijkbaar ook goed, alleen ik denk niet dat je Beugel of Pinas kan slachtofferen. Misschien als linksback voor Meijers alleen weet ik niet of Muhringen ook linksback kan spelen.

 5. 5

  iwi

  Gewoon goeie zaak dat Haye,Ewijk,Muringen,Bjelica,Old Chik,Necid en van Kleef 90 minuten hebben gespeeld.
  Horen allen in de basis.
  p.s VHenk.
  Beugelsdijk is binnenkort geschorst.

 6. 6

  Marcoke

  Leuk hoor om de reserves speeltijd te geven maar heel veel wijzer wordt je er niet van. Als Fons nou reserves inpast tussen basisspelers om zo tot een “nieuwe” basis te komen dan kan je zien hoe dat samen gaat tegen een volwaardige tegenstander ipv een amateur team.

  Duidelijk dat Kramer zn langste tijd heeft gehad. Goossens kan ook niet meer dus Haye erin. Beugelsdijk en Meijers komen ook te kort op hun positie. Hooi is te licht en die nieuwe Zweedse Pool eigenlijk niets van gezien nog.

  Nou, klinkt hoopgevend allemaal !

  1. 6.1

   Hans

   Door de top prestaties van het eerste elftal hebben deze wat rust nodig, vandaar een tweede elftal.

 7. 7

  Heel je reet vol

  Het is iedere keer net niet hahahaha prutsers, de Spaanse zon zal ze goed doen. Alvast een financiele meevaller voor volgend seizoen het kunstgras kan blijven liggen en hoeven niet op zoek naar een andere trainings accomodatie. Almere city achter de duinen.

 8. 8

  Rob

  Deze spelers belanden straks weer op de bank (tribune). Zelfde waardeloze spelers weer in de basis en op naar de volgende bagger wedstrijd en natuur verlies.
  Beetje slimme speler gaat amok maken en kan dan mooi in de winterstop vertrekken naar een ploeg die wel wat ziet in talenten

  1. 8.1

   Theo

   Ja ja, de clubs staan in de rij voor onze spelers……

 9. 9

  iwi

  Nu niet nee.
  Van de huidige basiself zijn Koopmans en Summervile,
  spelers met een toekomst,
  maar niet van ons.
  Eventueel Pinas blijft over.
  De rest is rijp voor een eventueel nog op te zetten omroep Max conmpetitie.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl