Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Oosterhout

  Nou we zullen het wel zien van Zweden.wat hebben wij er aan,iedere week bagger voetbal kijken

 2. 2

  Realist

  Idd Oosterhout . En fijn als de harde kern over diverse tribunes en vakken verdeeld zit .
  Dat was vroegah wel anders !!!

 3. 3

  Marcoke

  John van Zweden…

  Alsjeblieft zeg

  Ik dacht dat we VOORUIT met de club wilden om serieuze sponsors aan te trekken. Denk je dat die op een John van Zweden zitten te wachten als vertegenwoordiger van de club?

  Ehm…. nee

 4. 4

  Handeltje

  Marcoke moet John dan ook maar stoppen als sponsor? hou je helemaal niks meer over. wees blij dat er nog steeds mensen zijn die hun nek willen uitsteken. Realist als iemand weet hoe het vroeger was dan is het John dus wie weet…..
  Top John ik hoop dat je het lukt.

 5. 5

  Realist

  Nou handeltje , ben zelfde leeftijd als van Zweden dus

 6. 6

  lodewijck van avezaath

  lekker sjonnie, bij Swansea heb je het ook goed gedaan dus mooi dat je ons cluppie gaat helpen, het gaat je zeker lukken. misschien dat ik dan weer een seizoenskaart gaat kopen. want dat er veel, heel veel moet veranderen bij de club is 1 ding wat zeker is.

  1. 6.1

   Dolf Brouwers

   Same voor ons eige, Lodewijck! Zit je in de partij? Reeds?

  2. 6.2

   Dolf Brouwers

   Ga eens in Swansea vragen hoe men daar over dat groepje reddende zakkenvullers denkt.
   Voor een zogenaamde steun met 3 ton hebben 6 redders aandelen gekregen die ze daarna voor een godsvermogen hebben verkocht. De opbrengst staken ze in eigen zak. Daarom hoeven ze zich ook niet meer bij de club te vertonen. Ze zijn gewoon weggejaagd.
   Het gaat poenjongens ALTIJD alleen maar om hun eigen portemonnee, of ze nou Ringeling, Jansen of Van Zweden heten.
   De wereld wil bedrogen worden. FCDH voorop.
   Hebben wij weer: twee directeuren die de wetten van de straat niet kennen.
   Reeds.

 7. 7

  Theo

  Dit kan alleen bij bestuurders en personeel waar elke vakkennis ontbreekt. Je kan ze van alles wijsmaken. De historische feiten worden weggelachen of met geweld weggeslagen.
  Kan, om het in bijpassende stijl te zeggen, nou GVD niemand die humbug, platvloerse schreeuwerij, bluf en bedrog eens tegen de feiten aan willen leggen? Die Rotterdammers van Omroep West weten van toeten noch blazen, dus die kan je, net als de Hilversumse omroepen, van alles wijs maken. Die zijn alleen maar geïnteresseerd in 020, zoals dat hier wordt genoemd. Die denken dat honkbalknuppels van onder de autostoelen alleen maar voor de sport worden gebruikt.
  De verloedering is bijna compleet. Nu alleen, om in stijl te blijven, die K Chinees nog eruit rotten. Het plannetje van de Haagse jongens, die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten.
  De nieuwe directie moet dit allemaal maar eens uitleggen als ze deze maand weer naar China reizen en om miljoenen smeken. Voor die club uit de stad van Vrede en Recht.

 8. 8

  Verkeerde Henk

  Wel nu 2 mensen bij de club betrokken die met zn tweeën de club zouden kunnen kopen. Jansma en v Zweden. Samen toch al goed voor zo’n 20 miljoen. Als ze allebei 10 procent neerleggen, kan je iig iets doen op het veld. Clausule opnemen dat bij verkoop de verkoopwaarde naar hen toe gaat en er is zoiets van een win-win situatie. En toen werd ik in t zweet wakker. Jansma en v Zweden die geld zullen neerleggen voor hun club…..nee, ……zie t niet gebeuren

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl