Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

18 Comments

 1. 1

  Ton

  Zijn er nog kaartjes te koop of is het uitverkocht voor dit weekend!??‍♂️??‍♂️??‍♂️???

 2. 2

  john

  Dit is echt een toppertje jongens. We kunnen nu mikken op het linkerrijtje.
  Het wordt nog eens wat, summerville van buren voorin, immers goossens bakker op het middenveld en achterin ook de nodige versterking. Hoop alleen dat het elftal heel blijft maar als dat gebeurd kan het weleens een heel mooie 2e helft worden.

 3. 3

  iwi

  Ik mag hopen dat Goossens en Ba kker vervangen worden door Thomas of Haye en een Pinas of Meijers die doorgeschoven wordt.

 4. 4

  Marcoke

  Lekkah bezig hoor, de meeste ellende is de deur uit gezet (hoop ik) en met deze frisse jongens kan het sentiment zomaar omslaan in een winning team. Eerst zien dan geloven natuurlijk maar Hamdi & co doen wel hun best!

 5. 5

  iwi

  Absoluut.
  Niet om een azijnzeiker te zijn,
  maar het probleem is wel dat het stuk voor stuk om huurlingen gaat die ook nog eens niet voor niks verhuurd mogen worden en nou niet echt statistieken achter hun naam hebben waar een paard de hik van krijgt,dus het blijft een gok.
  Dan hoe verder na dit seizoen?
  De huurlingen zullen hoogstwaarschijnlijk weer vertrekken.
  Dat miljoen is dus geen investering geweest om 2 of 3 leuke spelers vast te leggen en zodoende de waarde en je team een kwaliteit injectie te geven voor de komende jaren.
  Kortom in de zomer zal dan echt op dat vlak iets moeten gebeuren.
  China en Martin Jol zullen dan aan zet zijn.

  1. 5.1

   Marcoke

   Ja dat is wel zo maar nu is het motto vrouwen en kinderen eerst. We moeten erin blijven ten koste van (bijna) alles. Daarna zien we wel verder…

   Kan je nagaan wat voor schade er is opgelopen in een paar maanden tijd!

 6. 6

  Verkeerde Henk

  En naar wat ik heb begrepen zit er nog een versterking aan te komen voor de rechtsback positie. En dat is niet die gast die op proef was.

 7. 7

  Tiemen

  Goed bezig Hamdi, Ik ga er van uit dat al deze mannen die aangetrokken zijn/worden veel beter zijn dan die van ons huidige uitgebluste team. Met Padew, die de engelse markt kent als zijn broekzak en Jol, is er genoeg howhow om dat te onderkennen. Onze huidige spelers zijn stuk voor stuk voetbal moe, maar moeten nu gaan vechten voor hun plaats.

  Ik verwacht een veel beter team, hoewel we geen team hadden, alleen maar 11 mannetjes die een beetje rond wandelde of rende, vaak als een kip zonder kop. Zullen nu echt moeten knokken om hun baan te behouden. Als die volgend seizoen op de transferlijkst komen te staan, mogen ze al blij zijn als er nog een club uit de KKD het risico met ze aandurft.

  Volgende transfer periode duurd langer, de chinezen willen niet dat Ado degradeerd, dan is de club niets meer waard voor china. Het gaat dan wel een stuk makkelijker misschien zijn er al meer opties tot koop.

 8. 8

  peter vakkie g

  alle nieuwkomers direct opstellen tegen rkc, kan nooit slechter gaan alleen maar beter
  come on the Hague !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. 9

  lodewijck van avezaath

  precies peter, onze spelers willen niet dan maar de nieuwelingen.

 10. 10

  MDH

  Zaterdag 10:15 verzamelen voor de training in het stadion! Begint om 10:30 . Spelers en trainer op scherp zetten!

 11. 11

  Peter

  Snap Iwi wel. Dit zijn noodmaatregelen en geen lange termijn beslissingen.. Maar goed er moet “iets” gebeuren, dus dan maar zo. Tegen RKC moet het al gaan gebeuren.

 12. 12

  De Geep

  @Peter ze hebben nooit een visie gehad laat staan lange termijn, door al het gepruts moeten ze dit doen hopen dat het niet te laat is.

 13. 13

  Supporter

  Complimenten Hamdi & Co.. lekker bezig zo… Op naar europa league playoffs??

 14. 14

  Realist

  En wederom trapt iedereen er weer in . Sukkels

 15. 15

  Rob

  @Realist,
  Je bent geen realist maar een zeiknicht. Jesus wat ben jij een negatieve eikel.

  1. 15.1

   Dolf Brouwers

   En we zingen met z’n allen: “En van je hela hola Houd er de moed maar in…….”
   Dat doen we al zo’n jaar of 25……….Wat kan je als supporter meer doen?

 16. 16

  Karel Doormann

  voor de winter had ik er bijzonder weinig vertrouwen in ook geen zin meer in om te kijken met als dieptepunt die ufo wedstrijd.
  Na dit alles ben ik toch stiekem benieuwd
  Let wel he mensen, zondag winnen bied lucht maar is de crisis nog vol op gaande.
  Dus geen Hosanna maar even adem voor de wedstrijd er na die ook gewoon gewonnen moet worden anders doet het de winst te niet.
  Ik twijfel om naar 115 jaar tegen fietstas te gaan alhoewel ik al deze jubileum wedstrijden geweest ben ( 100 tegen fcdb 110 fct ) en dat was allemaal winst…
  als trouwe zuiderpark ganger met 15 jaar ssc voel ik me gewoon wat minder thuis hier in dit nieuwe stadion en heb ik een liefde over de grens waar ik me wel welkom voel als bezoeker

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl