Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

19 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Nu is er ineens wel geld om versterkingen te halen. Ik zal wel eens willen weten hoe dat in elkaar zit. Toch verkeerde boekhouding? Kan me nl niet indenken dat UVS deze versterkingen allemaal gaat betalen, zeker niet alleen en allemaal. Maar los daarvan, waar haal je kwaliteit spelers vandaan in de winterstop, die liggen allemaal vast en de clubs laten ze in de winterstop niet voor nop gaan

 2. 2

  mars

  als het met geld van de chinees moet gebeuren dan gebeurd er niks in de winter stop wand dat duurt weer een jaar eer dat het over gemaakt is

 3. 3

  iwi

  Er is dus duidelijk of meer aan de hand mbt “opstappen”Fons of gehoopt dat dit gebeuren ging.
  Is toch raar dat een paar uur na het opstappen dit nieuws naar buiten komt.
  Fons zal hierover ook verrast zijn denk ik.
  Maar dan nog was ook deze eerste seizoenshelft bagger.
  Eerst maar eens een nieuwe trainer/coach.

  1. 3.1

   Karel Doormann

   Of er is wel geld maar Fonzie zelf ziet het niet verbeteren tot de winter

 4. 4

  mars

  nou kom maar op met jol

 5. 5

  Realist

  Gewoon degraderen , weg bestuur ,staf,spelers en spleetoog en opnieuw beginnen met meteen fcdh

 6. 6

  FCDH Beverwijk

  Ik vind dit een logisch gevolg van de schoonmaak van tegenstanders waar de Chinezen op de achtergrond op haast geruisloze wijze al een tijdje aan werken.

  Eerst moest Hamdi komen zonder dat het de Chinezen veel geld zou kosten…Manders is kosteloos opgestapt. Fons was echter een groot voorstander van Manders destijds en bewust op sportief gebied de Chinezen aan het tegenwerken door onze Chinezen bankzitter nauwelijks een kans te geven. Die moest er dus ook uit, liefst kosteloos, dus geen doen investeringen en zo zorgen dat Fons zou falen. Mooi voor de Chinezen dat Fons nu zelf opstapt, kost geen geld. Volgende slachtoffer is Heesen, zal vast niet zoveel kosten om hem buiten te zetten.

  De Chinezen hebben bijna volledig hun zin en ik kan mij niet voorstellen dat ze nu niet gaan investeren.

  1. 6.1

   Supporter

   Goeie analyse!

 7. 7

  Jan

  Ik ben blij dat jij zoals altijd de oplossing hebt REALIST, behalve dan dat je juist moet voorkomen dat je degradeert, want het duurt als het tegenzit soms jaren voordat je weer terug bent in de eredivisie en aangezien ik al bijna 40 jaar naar ADO en in de jaren 80 en 90 FC Den Haag ga, heb ik dit al verschillende keren meegemaakt dat je voor een langere periode in de eerste divisie zit en daar wordt je nou niet echt vrolijk van

  1. 7.1

   Heel je reet vol

   Beter dat dan dat deze uitvreters alleen hun maar zakken vullen en er geen reet van bakken, totaal geen visie een nieuwe start is het beste voor de toekomst. Heb die jaren ook meegemaakt maar wordt tijd dat we echt eens een BVO gaan opzetten met een goede jeugd opleiding etc. maar dan moeten we echt schoon schip maken en dan is degradatie het beste ADO opdoeken en frisse start met Fc Den Haag.

  2. 7.2

   FCDH Beverwijk

   Inderdaad Jan, sommige schreeuwers hier die snappen er werkelijk geen hol van. Degradatie is het slechtste wat de club kan overkomen. Ik geef die Chinezen nog steeds de kans om er wat van te maken met de club, maar dan moeten ze nu wel doorpakken. Ze zijn tot nu toe alleen maar tegengewerkt sinds hun komst. En iedereen die niet begrijpt dat een investering geld moet opleveren ipv water naar de zee te moeten dragen MOET terug naar school. De schoonmaak is op gang gekomen, alle etterende puisten moeten er uit op bestuurs- en technische lagen en dan zal er zeker wel wat veranderen. Lijkt me niet dat ze miljoenen door de put spoelen en de club dan weer verkopen voor een appel en een ei!

  3. 7.3

   Hans

   Er was een jaar dat FCDH ongeslagen kampioen werd in de 1ste divisie. Helaas zijn die tijden niet meer en wij wat ouder geworden.

 8. 8

  Marcoke

  Meedenken?

  Hebben we niets aan, we moeten knaken hebben en MINSTENS een paar miljoen!

  Met minder haal je geen betere spelers dat is helaas de realiteit!

 9. 9

  Ton

  Dat wordt shoppen bij de Hoofdklasse!???????

 10. 10

  iwi

  Als de 5 a 6 grootverdieners uit sollidariteit en daadwerkelijk vinden dat het aan hun zelf ligt nu ook hun comtract inleveren komen we al een eind.
  Is er nog veel meer geld.

  1. 10.1

   Supporter

   Tuurlijk, zou jij ook doen toch, bij je werkgever?

   Met eenrichtingsverkeer denken komen we er niet.

 11. 11

  Carrero

  ” De Chinees wil meedenken als het nodig is”
  Dat is een nette manier om te zeggen dat er geen geld komt.

  Wat een droppie die Hamid. Doet hetzelfde als plofkop die aan alles een positieve draai geeft.

  1. 11.1

   Marcoke

   Ja, wat denk je hoe die aan hun baantje gekomen zijn dan?

   Goed kunnen ouwehoeren en de juiste vriendjes hebben!

  2. 11.2

   Supporter

   Andere optie is verzuren en op de tenen van de Chinezen gaan staan door eigenlijk te zeggen “gewoon investeren, maar dat geld ben je wel kwijt, want wij maken als club nog teveel kosten”

   Zou jij ook doen toch als jij ergens geld in investeert?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl