Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  Hans

  FCDH Top gespeeld, jammer van vele onnodige verliespunten dit seizoen. Europa had zeker gekund! Volgend jaar beter hoop ik en natuurlijk een ieder met een FCDH hart.

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Deze zag ik niet aankomen. Ook nog met vrij redelijk voetbal. Zoals ze nu spelen zou je bijna denken dat de competitie 3 wedstrijden tekort duurt. Nu zijn de play-offs plekken net te ver weg. Maar goed aan de andere kant hebben ze dat ook aan zichzelf te wijten, onderweg teveel punten verspeeld. Maar nogmaals deze smaakt ook erg lekker. Nu nog goed afsluiten tegen W2 waardoor in ieder geval het linkerrijtje wordt gehaald, scheelt toch weer een halve ton aan inkomsten.

 3. 3

  peter vakkie G

  prima overwinning tegen die kakkerlakken !!!!!!!!! jammer dat de play-offs niet meer te halen zijn maar ja puntverlies tegen emmen, nac. de graafschap hoereveen maar ook mooie overwinningen zoals nu en Az uit en kutrecht thuis wat een van de beste wedstrijden was dit seizoen. ik hoop dan ook op echte versterkingen komend seizoen en wat minder doelpunten tegen !!!!!!!

 4. 4

  Rob

  Mooie overwinning en gelijkspel tegen Fortuna doet je de das om. Had anders nog kans op play-offs gehad. Nu alleen in theorie.
  Willem II ook winnen dan heb je toch nog redelijk seizoen gedraaid.
  Play-offs was leuk geweest maar deze ploeg heeft natuurlijk niks in Europa te zoeken ( of er moeten heel wat spelers gehaald worden).

 5. 5

  Realist

  Slijmballen !!!! Wederom een weggegooid seizoen . Bah

 6. 6

  Antoine

  Dit ging zowaar af en toe op ECHT voetbal lijken,jammer dat het weer zo laat komt!!

 7. 7

  Ton

  En nu doorselecteren zodat we weer stappen kunnen gaan maken! Want met deze vedettes komen we er niet! Komop van As aan het werk nu!

 8. 8

  Heel je reet vol

  @Ton met wat en wie wil je doorselecteren? We hebben geen jeugd de scouting wordt gedaan door houthakkers.

 9. 9

  Marcoke

  Zo dat was even een lekkere opsteker zeg! Had ik totaal niet verwacht. Als ze het dan wel kunnen tegen Az, Utrecht en Fnoord waarom dan zoveel punten verspelen tegen de kleinere clubs? Dat is zo zonde want dan had je nu voor Europees kunnen spelen.

 10. 10

  FCDH Beverwijk

  Den Haag speelde naar hun kunnen, Rotterdam speelde ondermaats en 3 punten mee naar Den Haag.

  Leuk die handschoen die we kregen, nostalgie…deed me denken aan de jaren 80/90!

  Sfeer in vakken, matig…tuurlijk meer aanwezig dan de kakkerlakken, maar eenheid is er niet echt meer met zo’n groot aantal. Nog eentje en dan is het seizoen weer over. Ligt eraan wat je verwacht van Den Haag, maar al met al weer een prima prestatie als we linkerrijtje terecht komen.

  Ben benieuwd welke selectie er komt voor volgend seizoen! Maar verwacht eigenlijk geen opwindende veranderingen. Den Haag verras ons!

 11. 11

  Ton

  Heel je reet vol ik weet het ook allemaal niet meer! En jij?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl